Samsung Essential T-series HW-T420 soundbar, Zwart
 • uitverkocht

  SamsungEssential T-series HW-T420 soundbar

  149.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Samsung Essential T-series HW-T420 soundbar

  Verbeter je geluidservaring met de Samsung soundbar HW-T420. Dankzij de 2.1-kanaals soundbar en 6,5-inch subwoofer voel je de intensiteit van de krachtige, diepere bas en geniet je van indrukwekkend geluid.

  One Remote Control
  Je hebt echt maar één afstandsbediening nodig. Bedien de belangrijkste soundbarfuncties, zoals de aan-uitknop, het volume en geluidseffecten met de Samsung TV-afstandsbediening, rechtstreeks vanaf je TV.

  Smart Sound
  De soundbar analyseert automatisch je geluidsbronnen om het geluid specifiek voor jouw content te optimaliseren. Of je nu een sportwedstrijd met hard geluid kijkt of een film met zachte dialogen: je kunt vertrouwen op de beste soundbar met helder geluid, zodat je optimaal van je programma's geniet.

  Het ultieme geluid voor games. En hoe!
  Sluit je spelcomputer aan en geniet direct van de allerbeste geluidseffecten. De automatische instellingen optimaliseren het geluid en passen het aan de game aan die je speelt. De cross-talk cancellation technologie verwijdert storende achtergrondgeluiden, zodat je helder geluid hoort uit de goede richting – zo ben je iedereen een stap voor.

  Bluetooth TV-aansluiting
  Verbind de soundbar met je Samsung TV met behulp van Bluetooth en geniet direct van je favoriete content.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothGarantie