Philips MG3740/15 series 3000 trimmer 9-in-1 multigroomer
 • uitverkocht

  PhilipsMG3740/15 series 3000 trimmer 9-in-1 multigroomer

  39.99
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Philips MG3740/15 series 3000 trimmer 9-in-1 multigroomer

  Alles-in-één trimmer.
  Altijd de perfecte look met deze alles-in-één trimmer geschikt voor gezichtshaar en hoofdhaar. De 9 hoogwaardige hulpstukken helpen je erbij om er altijd fris bij te lopen precies zoals jij wil.

  Zelfslijpende mesjes
  De stalen mesjes schuiven licht ten opzichte van elkaar en slijpen daardoor zichzelf automatisch wanneer ze gebruikt worden. Dit zorgt ervoor dat de mesjes altijd optimaal scherp blijven. Deze alles-in-één trimmer trimt en stylet gemakkelijk uw gezichtsbeharing en zet uw haar vast.

  Trimmer
  De trimmer kan gebruikt worden zodat je je kam niet hoeft schoon te maken, teken hiermee scherpe lijnen af langs de rand van je baard, nek en haarlijn. Creëer precies de stijl die jij wil met de metalen precisietrimmer voor nog fijnere lijntjes. Verwijder met de neus- en oorhaar trimmer alle ongewenste haren gemakkelijk en soepel.

  6 schokbestendige kammen
  2 stoppelbaardkammen (1,2 mm), 1 instelbare baardkam (3 tot 7 mm) en 3 haarkammen (9, 12, 16 mm).

  Tot 60 minuten gebruikstijd
  Na 16 uur opladen kunt u het apparaat 60 minuten lang snoerloos gebruiken. Verder zijn alle opzetstukken gemakkelijk af te spoelen onder de kraan.

  Opbergetui
  Gebruik het handige etui voor opbergen of voor onderweg. Het bewaart en beschermt uw trimmer en alle hulpstukken wanneer u onderweg bent.

  Garantie
  Op deze Philips-trimmer krijgt u 2 jaar garantie. Onze verzorgingsproducten zijn ontwikkeld voor duurzaamheid en ontworpen voor een betrouwbare werking, keer op keer. De onderdelen van deze trimmer hebben nooit olie nodig, en de batterij is compatibel met alle voltages, wereldwijd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie