Mooi & gezond

Medische hulpmiddelen

Goed voor jezelf zorgen is het belangrijkste dat er is. Onze medische hulpmiddelen helpen je daar een handje bij. Hou je eigen gezondheid goed in de gaten met hulpmiddelen als weegschalen, thermometer ...

82 resultatensorteren op
aanbevolen

Medische hulpmiddelen

Wehkamp heeft veel medische hulpmiddelen die ervoor zorgen dat jij goed voor jezelf zorgt. Met deze hulpmiddelen kun je je eigen gezondheid goed in de gaten houden. Met een bloeddrukmeter in huis kun je zelf heel eenvoudig je bloeddruk in de gaten houden. Je hoeft dus niet meer voor iedere meting een bezoek te brengen aan de huisarts. Voor mensen met diabetes type 2 is het erg belangrijk om iedere dag hun bloedsuikerspiegel te meten. Wehkamp heeft compacte en accurate bloedsuikermeters zodat je gemakkelijk je bloedsuikerspiegel kunt meten.

Een thermometer mag niet ontbreken in je huis. Op het moment dat je niet lekker bent is het allereerste wat je moet weten of er sprake is van een verhoging in je lichaamstemperatuur. Er zijn verschillende thermometers, die verschillend te gebruiken zijn. Voor je kindje heeft wehkamp speciale thermometers met leuke afbeeldingen. Het is erg belangrijk om je gezondheid in de gaten te houden. Een hulpmiddel hiervoor is een betrouwbare weegschaal waarop je duidelijk je lichaamsgewicht kunt aflezen.

Zelftesten

Een zwangerschap kun je makkelijk thuis onderzoeken met onze zwangerschapstesten van Clearblue. Met deze testen wordt de concentratie van het hormoon HCG in je urine gemeten en op basis daarvan wordt berekend of je zwanger bent of niet. Sommige testen kunnen zelfs al aangeven hoeveel weken je in verwachting bent. Ook zijn er enkele testen waarmee je ovulatie bepaald kan worden, hiermee bepaal je het vruchtbaarste moment in je menstruatiecyclus.

Test-Point heeft verder ook diverse zelftesten waarmee thuis op diabetes, menopauzes en candida getest kan worden. Met de diabetes test kun je in een vroegtijdig stadium een afwijkend glucosegehalte in het bloed ontdekken. De test werkt simpel door middel van een vingerprikje. Wanneer je al enige tijd last hebt van opvliegers of stemmingswisselingen kan het zijn dat de menopauze is aangebroken. Door een beetje urine aan te brengen op de testcassette wordt de test uitgevoerd en weet u binnen tien minuten de uitslag aflezen. Met een Candidatest is het voor vrouwen mogelijk om zelf te testen of er een infectie aanwezig is.

Bekijk snel het complete assortiment met medische hulpmiddelen bij wehkamp, zodat u de juiste producten in huis hebt.