Merken

Scapino

Scapino is een Nederlands schoenenmerk en sinds 1947 populair vanwege de goede kwaliteit en betaalbaarheid. Het schoenenlabel houdt trends nauwlettend in de gaten en dit zie je terug in de ontwerpen. ...

872 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Scapino sportbovenkleding

Hoe hoog de drempel ook is om te beginnen met sporten, heb je eenmaal je sessie afgerond dan voel je je weer heerlijk. Sporten is ontspanning door inspanning en je hebt dan ook niets aan kleding die irriteert en niet goed zit. Draag daarom Scapino sportbovenkleding en sporten wordt vanzelf een laagdrempelige activiteit.

Sporten wordt een succes

Scapino sportbovenkleding omvat een uitgebreid aanbod van bovenkleding voor het hele gezin. Je koopt bij Scapino alles wat je nodig hebt, van mouwloze tops tot comfortabele jasjes. Het design van de sportbovenkleding is evenmin eenzijdig. Je koopt bij Scapino niet alleen neutrale kleuren zoals zwart. Ook fel roze en blauw behoren tot de mogelijkheden. De sportkleding van Scapino is van prima kwaliteit en zit je bij het sporten niet in de weg. Scapino sportbovenkleding koop je in de maten 110 tot en met 176 voor kinderen, 46 tot en met 52 voor heren en 36 tot en met 44 voor dames.

Scapino sportbovenkleding bestellen bij wehkamp

Voor Scapino sportbovenkleding hoef je de deur niet uit, je bestelt het gewoon bij ons op de site. Ook als je Scapinofitnesskleding en -schoenen zoekt, slaag je bij wehkamp. Plaats je vandaag voor 23:59 uur je bestelling, dan heb je deze de volgende dag al in huis.