Merken

Pip Studio

Het leuke aan PIP Studio is dat ze ontwerpen wat ze zelf mooi vinden, in plaats van met alle trends mee te gaan. Waardoor ze dus geen trendvolger zijn, maar een trendsetter! Want de producten van PIP ...

188 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Pip Studio

Wat is het toch leuk om een diner te organiseren. Je hebt allerlei lekkers in huis gehaald en bent van plan om echt eens een feestmaal op tafel te zetten. Maar die wijnglazen zien er niet uit en dat feestelijke gerecht wil je eigenlijk niet op een saai bord serveren. Daarom bestel je snel de stijlvolle glazen, karaffen en porseleinen borden van Pip Studio.

Bijzonder ontwerp

De ontwerpers van Pip Studio laten zich graag inspireren door de natuur. Vogels en vlinders sieren menig bord en de Pip Studio servies. Binnen het servies zijn er verschillende lijnen, zoals de Floral-collectie en de Spring to Life-lijn. Per lijn worden verschillende kleuren gebruikt, die goed bij elkaar passen. Neem bijvoorbeeld eens twee roze en twee blauwe kopjes uit de Floral-lijn. Of combineer verschillende borden van het Spring to Life-servies tot een heel nieuw setje.

Vrolijke collectie

De collectie van Pip Studio is vooral ook heel vrolijk en stijlvol. Als je daar je tafel mee dekt, tover je bij iedereen een spontane glimlach op het gezicht. De bloemenpatronen en aan de natuurlijk ontleende afbeeldingen zijn verre van oubollig. Ze hebben juist iets heel huiselijks en vertrouwds. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je nieuwe servies, beddengoed of andere spulletjes uit de collectie van Pip Studio en je hebt het de volgende werkdag al in huis. Bij besteding van meer dan 20.- betaal je geen verzendkosten.