Merken

Orange Babies

Naast de mooie schoenencollectie van Orange Babies, zit er ook een mooi verhaal achter het merk. Orange Babies is namelijk een stichting met als doel zwangere vrouwen met HIV, en hun baby’s, in Afrika ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Orange Babies

Voor jou en je kinderen wil je het allerbeste. Daarom kies je voor duurzame kleding en schoenen die er ook nog eens heel leuk uitzien. Ook weet je dat niet alle mama’s en kinderen die keuze zomaar kunnen maken. Vooral niet als er een ziekte in het spel is. Koop daarom voor jezelf en je gezin de schoenen van Orange Babies. Hiermee steun je namelijk meteen het Orange Babies fonds, dat zwangere vrouwen, moeders en kindjes in Afrika helpt die met hiv te maken hebben.

Schoenen voor het hele gezin

Orange Babies maakt mooie schoenen en sandalen voor dames, heren en kinderen. Vanwege de vrolijke kleuren en fijne pasvorm van de Orange Babies damesschoenen en herenschoenen. De leren bandjes van de slippers en sandalen zijn uitgevoerd in diverse kleuren. Zo draag je ze net zo gemakkelijk met een jurkje als met een spijkerbroek of chino.

Binnenkort dragen

Steun Orange Babies en koop een paar sandalen voor jezelf, je partner of je kindjes. Bestel vandaag en je loopt er de volgende werkdag al op weg. Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening.