Jurken & rokken

Naast de mooie schoenencollectie van Orange Babies, zit er ook een mooi verhaal achter het merk. Orange Babies is namelijk een stichting met als doel zwangere vrouwen met HIV, en hun baby’s, in Afrika te helpen. Dus naast het shoppen van een prachtig paar nieuwe schoenen, help je Orange Babies ook nog eens mee. Snel shoppen dus!

Orange Babies

Voor jou en je kinderen wil je het allerbeste. Daarom kies je voor duurzame kleding en schoenen die er ook nog eens heel leuk uitzien. Ook weet je dat niet alle mama’s en kinderen die keuze zomaar kunnen maken. Vooral niet als er een ziekte in het spel is. Koop daarom voor jezelf en je gezin de schoenen van Orange Babies. Hiermee steun je namelijk meteen het Orange Babies fonds, dat zwangere vrouwen, moeders en kindjes in Afrika helpt die met hiv te maken hebben.

Schoenen voor het hele gezin

Orange Babies maakt mooie schoenen en sandalen voor dames, heren en kinderen. Vanwege de vrolijke kleuren en fijne pasvorm van de Orange Babies kinderschoenen draagt jong en oud de schoenen met plezier. Vooral de sandalen met de zool van ondersteunende kurk ondersteunen je voeten optimaal voor veel wandelplezier en een hoog draagcomfort. De schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in de maten 20 tot en met 47.

Lekker combineren

In de kindercollectie zien we schoenen voor meisjes en jongens. Er zijn stevige leren gympjes die de voeten bij al die eerste stapjes ondersteunen. De sandalen zijn net zo ondersteunend en fijn om op te lopen. De collectie voor kinderen bevat veel vrolijke kleuren, zodat ze makkelijk bij al hun kleding passen. Overigens geldt dat ook voor de collectie Orange Babies damesschoenen en herenschoenen. De leren bandjes van de slippers en sandalen zijn uitgevoerd in diverse kleuren. Zo draag je ze net zo gemakkelijk met een jurkje als met een spijkerbroek of chino.

Binnenkort dragen

Steun Orange Babies en koop een paar sandalen voor jezelf, je partner of je kindjes. Bestel vandaag en je loopt er de volgende werkdag al op weg. Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.