Merken

America Today

Met de fashion van America Today Junior loop je er altijd te gek bij! Wat dacht je van een T-shirt met een opvallende print, een comfy jog denim of een sportieve sweater? Heerlijk relaxed, hip en beta ...

487 resultatensorteren op
nieuwste collectie

America Today Junior

Ieder kind heeft wel een beetje sterallures. De een droomt ervan om een groot voetballer te worden, de ander wordt zeker weten popster. Met de kleding van America Today Junior kan je kleine ster in spé alvast wennen aan luxe en eigenzinnige kleding. Maar dan wel betaalbaar.

Lekker eigenwijs

De mode van America Today Junior is lekker eigenwijs. Het is net even anders en dat maakt het juist zo leuk. De collectie heeft kleding voor jongens en meisjes vanaf maat 110 tot en met 176. Kies voor een Malibu look met palmbomen en ananassen. Of wordt het toch urban chic, zoals New York? De kleding bevat veel leuke prints en kleuren. Daar worden je kind en jij hartstikke blij van.

Voor hippe meiden

De collectie voor meiden van America Today Junior heeft alles voor je stoere dochter. Jeans, rokken, gekke T-shirts en natuurlijk mogen hippe America Today Junior kinderoverhemden. Natuurlijk mag hij daar gewoon zijn sneakers bij aan.

Morgen modeshow in huis

Bestel vandaag nog de nieuwe outfits voor je kinderen van America Today Junior en zet de stoelen maar vast aan de kant, want morgen hou je een heuse modeshow in de woonkamer. Bij een besteding vanaf 20.- is de bezorging gratis en als het nodig is, is retourneren ook geheel kosteloos.