Merken

adidas heren T-shirts

Adidas T-shirts voor heren halen je sportieve kant naar boven. Deze mooie heren T-shirts in de echte adidas-kleuren zwart, wit, grijs en donkerblauw, nemen transpiratievocht gemakkelijk op en laten je ...

69 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Adidas T-shirts voor heren

Als je sport draag je natuurlijk het liefst een T-shirt. Vooral eentje die zweet goed opneemt en de huid laat ademen. Kies dan voor adidas T-shirts voor heren en laat je van je meest sportieve kant zien. Wij hebben ze voor je in de maten 46 tot en met 52 (S tot en met XL).

Echt adidas

De collectie adidas T-shirts voor heren is echt adidas. Dat kan je zien aan de gebruikte kleuren. Klassiek zwart en wit, maar ook grijs en donkerblauw passeren de revue in deze collectie. Adidas T-shirts voor heren zijn voorzien van het bekende logo. De ene keer subtiel op de borst of schouder, de andere keer opvallend groot. Dat geeft deze shirts een stoere en sportieve uitstraling.

Sportieve shirts voor mannen

De collectie adidas T-shirts voor heren is een sportieve collectie die je natuurlijk kan combineren met adidas sportkleding voor heren. Maar je mag de adidas T-shirts voor heren uiteraard ook gewoon dragen met je favoriete jeans of zomerse shorts.

Gratis bezorgd vanaf 20.-

Wist je dat je je nieuwe adidas T-shirts voor heren morgen al in huis hebt, als je vandaag nog je bestelling plaatst? En dat bij bestellingen vanaf 20.- de bezorging gratis is? Ook is het mogelijk om vooraf, achteraf of in handige termijnen te betalen (let wel: geld lenen, kost ook geld). En mochten onverhoopt de adidas T-shirts voor heren niet goed zijn, dan is retourneren ook kosteloos.