home

koken & tafelen

Maak van jouw huis jouw thuis en gebruik jouw keuken voor het bereiden van de lekkerste gerechten en het organiseren van de leukste diners. We weten hoe belangrijk het is om jouw huis in je eigen stijl te hebben. De keuken is een fijne plek waarin je samen komt tijdens het eten. Ondanks dat we er veel tijd doorbrengen Toch kiezen de meeste mensen voor een keuken in een basic uitstraling. Hoe leuk is het om deze een eigen stijl te geven door het gebruik van mooi keukengerei? Theedoeken in Scandinavische stijl, gouden gardes, raspen of zeefjes aan de wand, design weegschalen of kruidenrekjes of juist traditionele stijlen. Wat je ook zoekt, Wehkamp biedt het allemaal. Heb je een keuze gemaakt? Op werkdagen vóór 23.59 besteld, is morgen al in huis!

Koken voor iedereen

Koken moet toegankelijk zijn voor iedereen, of je nou een sterrenchef bent of niet. Met keukenapparatuur, waterkokers en pannen uit de collectie wordt het elke kok zo makkelijk mogelijk gemaakt. Houd je van een leeg aanrecht of juist van mooie designeritems in het zicht? Met verschillende merken en kleuren is er voor iedereen wat te kiezen. Heb je extra keukenhulpjes nodig? Kijk dan is bij onze fruitsnijders, snijplanken, olie- en azijnstellen of ovenschalen.

Tafelen voor iedereen

Als het dan zo ver is om het diner op te dienen wil je dit natuurlijk op een mooi gedekte tafel serveren. Wil je nog de pannen gebruiken waarin je hebt gekookt of ga je gebruik maken van serveerborden? Wil je een tafelkleed gebruiken of juist niet? Heb je standaard hetzelfde bestek of voor verschillende gelegenheden een andere set? Drink je wijn onder het eten of is een kan of karaf met water meer geschikt? Hoe je de tafel ook dekt en welke stijl jij ook mooi vindt, er is altijd wat te vinden, voor ieder interieur!