Schoolspullen

Schoolagenda's

De voorbereiding op het nieuwe schooljaar begint vaak met het uitzoeken van je nieuwe schoolagenda. Voor alle scholieren hebben wij een uitgebreid assortiment samengesteld met schoolagenda’s voor het jaar 2018-2019. Zowel jongens, als meiden vinden hun favoriete merk hier vast en zeker tussen. Houd je huiswerk, afspraken en feestjes bij in de hippe agenda’s van bijvoorbeeld Fabienne Chapot, PIP, Lil'Ledy, LittleDiva, &anne en CosmoGirl. Of ga je liever voor een stoere variant zoals Voetbal International, MartinGarrix of Sony? Aan jou de keus!

1 resultaat

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Schoolagenda’s 2018-2019

Na de zomer gaat het nieuwe schooljaar weer van start. Natuurlijk is daarbij een schoolagenda onmisbaar. Bij ons vind je daarom verschillende agenda’s van het jaar 2018-2019. Of je nou een fan bent van voetbal of liever een eentonige schoolagenda wilt; wij hebben het allemaal. Vind er een naar jouw keuze en komend schooljaar schrijf jij jouw huiswerk met plezier op.

Agenda’s voor meiden en jongens

Of je nou een meisje of een jongen bent, wij hebben voor iedereen de nieuwste schoolagenda’s van het jaar 2018-2019. Zo hebben wij voor de jongens stoere voetbalagenda’s van Voetbal International, PSV, Ajax en Feyenoord. Ben je geen voetbalfan? Dan kun je ook kiezen uit merken zoals Sony, Omdenken, Martin Garrix en Darum. Voor meiden hebben we agenda’s van bijvoorbeeld Fabienne Chapot, Pip, Lil'Ledy, LittleDiva en &anne. Gegarandeerd dat jij een leuke schoolagenda tussen ons aanbod kunt vinden!

Alle afspraken bij elkaar

Kun jij soms jouw huiswerk ook niet meer bijhouden en wil je een schoolagenda met veel ruimte? Wij hebben weekagenda’s van verschillende groottes, zodat je kunt kiezen welke jij het prettigst vindt. Daarnaast hebben onze schoolagenda’s de mogelijkheid om notities op te schrijven, zodat je zelfs andere afspraken of informatie kwijt kunt. Ook hebben ze bladwijzers, zodat je nooit meer hoeft te zoeken in welke week je iets moet opschrijven.

Andere schoolspullen

Ben jij ook op zoek naar andere schoolspullen om je schooljaar compleet te maken? Wij hebben ook benodigdheden zoals rekenmachines, desk organisers, etuis en schrijfwaren . Ben je nog op zoek naar een nieuwe tas om al je schoolspullen in te kunnen vervoeren? Dan hebben wij voor jou ook een breed aanbod aan schooltassen. Van vele merken hebben wij ook complete schoolpakketen (8-delig) waardoor je meteen klaar bent voor het komende schooljaar. Alle back to school spullen vind je bij ons!