Jumbo Stratego origineel denkspel
 • uitverkocht

  JumboStratego origineel denkspel

  35.9939.99je bespaart 4.-
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Jumbo Stratego origineel denkspel

  Keer op keer probeert luitenant Jan Zonderland samen met zijn kameraden de vlag van de Roodjassen te veroveren. Het leger van de Blauwhemden is al behoorlijk verzwakt, maar de mannen geven niet op. Wil jij de luitenant helpen om het leger van de Roodjassen te verslaan? De Blauwhemden rekenen op een slimme strateeg als jij!

  Het doel van dit klassieke bordspel is om de vlag van je tegenstander te veroveren terwijl je je eigen vlag bewaakt. Je staat er gelukkig niet alleen voor; je hebt een heel leger tot je beschikking, plus een verleidelijke spionne en zes bommen.

  Eerst bedenk je een geheime opstelling voor jouw manschappen, waarna de spannende strijd losbarst. Om de vlag te veroveren ga je over tot de aanval. De rangen van de speelstukken bepalen of jij overwint... of het veld moet ruimen. Maar er dreigt nog meer gevaar. Want zodra jouw speelstuk een bom aantikt, is het einde oefening!

  Ben jij dapper genoeg voor eindeloos strategisch speelplezier? Trek dan ten strijde met deze vernieuwde uitvoering van Stratego!

  Bijzonderheden:
  • Met de originele voorbedrukte speelstukken
  • Snel van start met de Stratego quick start guide...
  • ...En de geheime oefenmissie om snel vertrouwd te raken met de rangen en spelregels

  Stratego Original kan je met 2 personen spelen en is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar.

  Kenmerken
  - Leeftijd: 8 jaar
  - Aantal spelers: 2
  - Speelduur: 45 minuten
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  bekijk meer