Stofzuigers

Alleszuigers

Je kan vast al raden wat een alleszuiger kan. Niet alleen stof en andere viezigheid kan door een alleszuiger opgezogen worden. Ook water of andere vloeistoffen kunnen door de alleszuiger opgezogen wor ...

10 resultatensorteren op
aanbevolen

Alleszuigers

Soms is een stofzuiger niet genoeg, omdat je ook nattigheid moet opruimen. In dat geval komen de alleszuigers uit ons assortiment goed van pas. De naam zegt het al: deze zuigen alles op, dus je hoeft je geen zorgen te maken over water of een andere vloeistof die in het apparaat terechtkomt. Het grote merk op dit gebied is natuurlijk Kärcher. Continue ontwikkeling en innovatieve slimmigheden zijn de kenmerken van hun alleszuigers. Kijk dus gerust eens rond en vergelijk de verschillende typen die wij hebben geselecteerd voor je. Voor je het weet heb je een exemplaar gevonden dat helemaal bij jouw wensen en eisen past. Heb je een bepaald budget in gedachten? Verschuif dan de prijsbolletjes aan de linkerkant, zodat je vanzelf de alleszuigers te zien krijgt die binnen jouw prijsrange vallen.

Kies uit allerlei alleszuigers

De verschillende soorten alleszuigers die wij in ons assortiment hebben opgenomen, maken het mogelijk dat jij jouw ideale model kunt uitkiezen. Een populair model is de Kärcher MV 2, een compacte nat- en droogzuiger met een vermogen van 1200 Watt en een containerinhoud van 12 liter. Ook een schuimfilter, een kabelhaak en een snoer van 4 meter zijn sterke punten van dit type, net als de 2 jaar garantie die je op alle Kärcher alleszuigers krijgt. Als we de typenummering omhoog volgen, dan is de Kärcher MV 3 de volgende alleszuiger in de rij. Deze heeft een blaasfunctie en stopcontact, een vermogen van 1400 Watt en een containerinhoud van 17 liter. De grootste uit de rij is de Kärcher MV 4 Premium ME (1600 Watt/20 liter). Deze heeft bovendien een vliesfilterstofzak. Je ziet het: we hebben allerlei alleszuigers voor je!