GTA V Premium Edition (PlayStation 4), -
 • topdeals
 • -24%

  Rockstar GamesGTA V Premium Edition (PlayStation 4)

  24.9918.99je bespaart 6.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  Topdeals!

  Topdeals!

  Profiteer van deze topdeal. Wees er snel bij, want op = op.

  GTA V Premium Edition (PlayStation 4)

  De Grand Theft Auto V: Premium Edition bevat de complete verhaalervaring van Grand Theft Auto V, gratis toegang tot het uitgebreide Grand Theft Auto Online en alle bestaande gameplay-upgrades en content, waaronder The Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler’s Run, en Bikers. Je ontvangt ook het Criminal Enterprise Starter Pack, de snelste manier om je misdaadimperium op te bouwen in Grand Theft Auto Online.

  Grand Theft Auto V
  Een jonge hustler, een gepensioneerde bankrover en een angstaanjagende psychopaat moeten een reeks gevaarlijke overvallen uitvoeren en zien te overleven in een meedogenloze stad waarin ze niemand kunnen vertrouwen, en elkaar nog het minst.

  Grand Theft Auto Online
  Werk je omhoog in de criminele wereld van Los Santos en Blaine County, maak voortdurend keuzes en speel op nieuwe manieren in de ultieme online ervaring.

  Het Criminal Enterprise Starter Pack
  Het Criminal Enterprise Starter Pack bevat de leukste en populairste content van GTA Online, met een gezamenlijke waarde van ruim 10.000.000 GTA$, indien afzonderlijk gekocht. Als nieuwe GTA Online-speler kun je met dit pakket supersnel je misdaadimperium opbouwen. Je ontvangt ook een cashbonus van 1.000.000 GTA$ om uit te geven in GTA Online.

  Je eigen misdaadimperium
  Beheer je zakelijke imperium vanuit je kantoor bij Maze Bank West, onderzoek krachtige nieuwe wapentechnologie in je ondergrondse bunker en start een lucratief handeltje met het drukken van valse bankbiljetten.

  Verschrikkelijk veel paardenkrachten
  Maak de stad onveilig met maar liefst tien krachtige voertuigen en vliegtuigen, zoals een supercar, motoren, de bewapende Dune FAV, een helikopter, een rallywagen en meer. Je krijgt ook nieuwe panden, waaronder een garage voor 10 auto's voor je groeiende wagenpark.

  Wapens, kleding en tattoos
  Je krijgt ook toegang tot de Compact-granaatwerper, het Marksman-geweer en het Compact-geweer, stuntrace-outfits, biker-tattoos en meer.
  lees meer

  Specificaties