Google Chromecast V3, Zwart

  GoogleChromecast V3

  39.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Google Chromecast V3

  Je kunt vrij eenvoudig van jouw TV een smart-TV  maken met deze Google Chromecast V3! Stream met het grootste gemak beeld en geluid naar jouw TV. Het is zelfs mogelijk om in combinatie met een Google Home Assistent Speaker de Chromecast V3 met jouw stem te bedienen. Je bedient de Chromecast eenvoudig met je IPhone, iPad, Android telefoon of tablet.
  Ongelimiteerd streamen
  Kijk en geniet favoriete series op Netflix,  kijk afleveringen terug via de NPO app of huur je een film via Pathé Thuis. Zelfs als jouw TV geen smartfunctionaliteit heeft. Het enige dat je hoeft te doen is de Chromecast V3 aan te sluiten op een HDMI-aansluiting op jouw TV en je geniet direct van onder andere de volgende apps;

  Netflix
  Youtube
  Spotify
  NPO (Uitzending gemist)
  Ziggo Go
  RTL X
  KPN iTV
  NOS
  Fox Sports
  Videoland
  Pathe Thuis
  Chrome
  Google Play
  PLEX
  LocalCast
  Google Foto’s
  Facebook

  Eenvoudige bediening
  Het werkt heel simpel. Open een van de apps op bijvoorbeeld jouw telefoon, kies wat jij op dat moment wilt zien en druk op de castingknop. De Chromecast V3 laat dan op de TV zien wat jij hebt geselecteerd en dan kun jij jouw telefoon weer gebruiken voor iets anders.
  |
  Stembediening
  De Chromecast V3 heeft ook de mogelijkheid om te koppelen met een speaker met Google Home ondersteuning. Je hoeft het maar te zeggen en jouw serie op Netflix begint al te spelen, wordt op pauze gezet of zelfs teruggespoeld. Omdat de Chromecast V3 gekoppeld kan worden met Google is het daardoor ook mogelijk om via de Chromecast V3 op jouw TV te zien wie er voor de deur staat in combinatie met de Nest camera’s. Wordt je tijdens het kijken naar een spannende films gestoord door de deurbel, dan kun je snel zien wie er voor de deur staat en met jouw stem de film pauzeren als je de deur open doet.
  lees meer

  Specificaties

  Incl. harde schijfN.v.t.
  Capaciteit (Gb)1
  Streaming
  Internetradio
  Video formatenavi, mpeg, mkv, h264, h265
  KleurZwart
  samenstelling-
  bekijk alle specificaties
  Wifi

  Reviews (92)

  algemene beoordeling
  (92 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.