televisies

TV's met DVD

Tv's met ingebouwde dvd speler zijn ideaal voor in de slaapkamer, de kinderkamer of zelfs voor in de caravan. Met deze alles-in-1-oplossing ben je in staat om naast reguliere tv-programma’s gemakk ...

2 resultatensorteren op
aanbevolen

TV’s met DVD

De tv/dvd combi is door het compacte formaat de ideale oplossing voor onderweg of in de slaap- of kinderkamer. De televisies hebben een ingebouwde dvd-speler, naast tv-programma’s kun je er dus ook een dvd op bekijken.

Tv grootte, kwaliteit en kleur

De combi tv’s zijn vooral in de kleinere inch maten verkrijgbaar. De inch maten lopen van 19 inch tot en met 32 inch. Daarnaast zijn de LCD schermen vervangen door de LED-technologie, voor een contrastrijker beeld met levendige kleuren. De combi tv is verkrijgbaar in HD-ready en Full HD resolutie. De LED tv/dvd combi zijn vaak verkrijgbaar in twee uitvoeringen: zwart en wit. Daardoor past de LED tv/dvd combi gemakkelijk in het interieur.

CI+ certificatie

De tv/dvd combi kan ook CI+ gecertificeerd zijn. Als de tv/dvd combi gecertificeerd is, heb je een ingebouwde digitale televisie tuner, waarmee je zonder extra kastje digitale televisie van onder andere Ziggo of UPC kunt ontvangen. De combi tv is hiermee een ideaal alles-in-1 toestel. De bekendste merken van de LED tv/dvd combi zijn Salora en Akai.