Randapparatuur

Webcams

Bellen met iemand die zich op dit moment aan de andere kant van de wereld bevindt is leuk, maar videobellen via Skype is natuurlijk nog veel leuker. Onze webcams van Logitech, Trust en HP sluit je sim ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Webcam

We hoeven je natuurlijk niet meer uit te leggen wat je met een webcam kunt doen. Dankzij de opkomst van breedbandinternet en webcams van steeds hogere kwaliteit (zowel in beeld als geluid), is het tegenwoordig een fluitje van een cent om via een programma als Skype live te videobellen met je tante in Australië. Of met je buurjongen, die te lui is om op te staan om naar je toe te komen. Bovendien kun je een webcam prima gebruiken om videologs bij te houden: geef je mening over een bepaald onderwerp en deel het met anderen. Nieuwe profielfoto nodig voor je social mediaprofiel? Geen probleem, dat doe je snel en eenvoudig met je webcam. Wij hebben de internetcamera’s in ons assortiment die bij jou passen. Het enige wat je hoeft te doen is bepalen welke voorkeuren je hebt en je komt vanzelf uit bij je ideale webcam. En dan profiteer je ook nog van onze goede prijs/kwaliteitverhouding en prima service. Denk nog eens aan wehkamp.nl als je de webcam gebruikt!

Zo kies je de ideale webcam

Heb je al in gedachten welke resolutie je wilt? Je kunt een voordelige webcam aanschaffen met een lage resolutie (640 x 480 pixels) of eentje van 2048 x 1536 pixels die Full HD kan opnemen en verzenden. Jij mag het zeggen. Selecteer eenvoudig voor door een vinkje te zetten bij de opties van je keuze. Ook het merk van jouw voorkeur kun je aanvinken, zoals D-Link, Logitech of TrendNET. Als je een bepaald budget voor ogen hebt, dan kun je heel simpel de prijsrange bepalen waar je uit wilt kiezen. Wedden dat er een perfecte webcam voor je te vinden is?