mobiele telefoons

Smartphones

Wie kan er tegenwoordig nog zonder smartphone? Je mail checken, foto's en video's maken, WhatsAppen, en misschien gebruik je jouw telefoon zelfs als navigatiesysteem in je auto. Kortom: zonder ...

151 resultatensorteren op
aanbevolen

Smartphones

In het jaar 2007 introduceerde Apple de eerste iPhone smartphone. Sindsdien is het snel gegaan met de ontwikkeling van smartphones en al haar functionaliteiten. Inmiddels zijn we al bij de iPhone 8 en X. De huidige smartphone herbergt een krachtige processor en werkgeheugen die niet onderdoen voor een laptop. Daarnaast een goede camera zodat je alles op elk moment kunt vastleggen. Met de uitrol van 3G en 4G netwerken heb je zo overal toegang tot streaming muziek en video, de mooiste games, social media en alle informatie van het internet. Alles eenvoudig benaderbaar via gebruiksvriendelijke apps. Binnen de brede Galaxy lijn van Samsung vind je een breed aanbod aan goede smartphones. Van eenvoudige kleine modellen tot de zeer geavanceerde Samsung Galaxy S9 en Note8. Maar ook merken als LG, Wiko, Huawei, Asus en Sony hebben een breed aanbod aan Android smartphones. Gebruik de filters om alle smartphones met elkaar te vergelijken en voor jou de beste smartphone te vinden.

Service van wehkamp

Wil jij ook een nieuwe smartphone kopen? Betaal zoals jij wilt, vooraf, achteraf of gespreid, dit is allemaal mogelijk bij wehkamp. Bestel je smartphone voor 23:59 uur en ontvang hem morgen al in huis*. Wanneer de aankoop niet voldoet aan je verwachtingen, kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.