Mobiele telefoon accessoires

Powerbanks

Powerbanks zijn onmisbaar als je een veel onderweg bent! Je weet ongetwijfeld hoe lastig het is als je smartphone of tablet uitvalt. Stop een mobiele oplader in je tas en je weet zeker dat dit je niet ...

27 resultatensorteren op
aanbevolen

Mobiele oplader

Heb je wel eens meegemaakt dat je lekker aan het kletsen bent en dat je ineens afgekapt wordt omdat de accu van je mobiele telefoon leeg is? Of dat je net een foto wilt maken van een leuke gebeurtenis, maar je smartphone heeft niet genoeg energie meer over? Dat is vooral vervelend als je niet in de buurt van een stopcontact bent of je hebt je oplader niet bij je. In dat geval is een mobiele oplader een uitkomst. Die zorgt ervoor dat je als het ware een externe accu hebt voor je toestel. Ineens kun je nog uren bellen, foto’s maken, chatten, je social media bijwerken of gamen. Handig toch? Bekijk de mobiele opladers in ons assortiment en je ziet dat er genoeg keuze is. Bestel snel en eenvoudig en vertrouw op een optimale prijs/kwaliteitverhouding en prima service. Dat belooft wehkamp.nl je!

Uren extra gesprekstijd met deze opladers

Het handige van de A-Solar Powerbank 5200 is dat hij niet alleen je mobiele telefoon van nieuwe energie kan voorzien, maar ook je navigatiesysteem, portable spelcomputer en mp3-speler. Wanneer je op reis bent is dit vooral een uitkomst. Of tijdens je vakantie in the middle of nowhere. Natuurlijk kun je hem ook gewoon elke dag gebruiken. Opladen van de Powerbank is namelijk heel gemakkelijk. Er wordt een complete set connectoren meegeleverd, dus je kunt allerlei apparaten aansluiten. Dat geldt ook voor de Duracell mobiele opladers, die respectievelijk 3 en 5 uur extra gesprekstijd bieden voor je smartphone of luistertijd voor je mp3-speler. Aansluiten is zo gebeurd en je apparaat laadt dan meteen op.