Mobiele telefoon accessoires

Carkits & autoladers

De collectie carkits & autoladers biedt jou alles wat je nodig hebt om onderweg bereikbaar te zijn. Bel je regelmatig in de auto of gebruik je je telefoon als navigatie? Dan is het wel zo veilig o ...

22 resultatensorteren op
aanbevolen

Carkits & autoladers

Carkits

Tegenwoordig moet je altijd bereikbaar zijn. Vooral als je vaak onderweg bent is het belangrijk dat je dan ook bereikbaar bent via je telefoon. Maar je mag natuurlijk niet een telefoon in je hand hebben tijdens het rijden en daarom is het veel verstandiger om een carkit in je auto te hebben. Zo kun je handsfree bellen en je volledig focussen op het verkeer. De carkits zijn erg eenvoudig te installeren in je auto. Daarnaast kun je ze aansluiten op je radiospeakers, zodat je het geluid van het gesprek duidelijk kunt horen. Uiteraard gaat je radio automatisch op stil als jij gebeld wordt. Parrot en Plantronics zijn de merken die precies weten hoe ze het handsfree bellen voor jou zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken.

Autoladers

Als je dan handsfree wilt bellen in je auto, zul je net zien dat de batterij van je telefoon leeg is. Hier is natuurlijk ook een oplossing voor. De autoladers van Belkin, Samsung, Trust en Ewent zorgen ervoor dat jouw telefoon weer oplaadt tijdens het autorijden. De autolader sluit je aan op de sigarettenaansteker en je telefoon verbind je met de autolader via een USB kabel. De autoladers hebben een universele USB verbinding. Vrijwel elke telefoon kan dus worden verbonden met de lader. Mocht je twee apparaten willen opladen tijdens de rit? Dan kan dat uiteraard ook met de autolader die dubbele USB poorten heeft.

Telefoonhouder

Maar waar leg jij je telefoon dan neer? Het is vervolgens dan erg lastig om een juiste plek voor jouw telefoon te vinden. Het moet niet zo zijn dat als je door een bocht gaat dat jouw telefoon door de hele auto vliegt. Kies dan voor een autohouder. De houders kun je bevestigen op je luchtrooster, aan de binnenkant van je ruit of op je dashboard. Zo kun je bijvoorbeeld de navigatie apps op je smartphone, terwijl je telefoon oplaadt. En mocht je gebeld worden tijdens de routebegeleiding dan regelt je carkit het gesprek.