Mobiele telefoon accessoires

Bluetooth headsets

Een bluetooth headset is al lang niet meer alleen dat oortje dat menig taxi chaufeur gebruikt. Maar ook gerenomeerde merken als Philips, Sennheiser en Beats hebben diverse bluetooth headphones met hig ...

136 resultatensorteren op
aanbevolen

Bluetooth headsets

Ervaar het gemak van een bluetooth headset. Niet langer last van kabels die altijd in de weg hangen. Gebruik ze voor je pc, iPhone of je Xbox!

Oordopjes of koptelefoon?

De headsets zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en van bekende merken zoals JBL, Bose, Sony en Jabra. Kies voor oordopjes als je veel onderweg bent en je de headset op wilt kunnen bergen in je jaszak of tas. Omdat je oorschelp met oordopjes niet volledig zijn afgesloten, lekt het geluid ook naar je omgeving. Als je voor een afgesloten koptelefoon kiest, zijn je oorschelpen volledig bedekt. Het geluidsverlies is minder, waardoor de koptelefoon meer geschikt is voor bijvoorbeeld in de trein of het vliegtuig. Of als je gewoon optimaal wilt genieten van je favoriete muziek.

Bellen

Al onze bluetooth headsets, zowel de oordopjes als koptelefoons, beschikken over de mogelijkheid handsfree te bellen. Door de telefoon met bluetooth te verbinden aan je headset, kun je urenlange gesprekken voeren en houd je je handen vrij. Handig als je bijvoorbeeld moet rijden of aan het gamen bent!

Noise cancelling

Er zijn headsets met en zonder noise cancelling. Noise cancelling is een techniek die er voor zorgt dat ongewenst omgevingsgeluid onderdrukt wordt. Hierdoor hoef je je volume niet onnodig hoog te zetten om omgevingsgeluid weg te filteren.

Bestellen en bezorgen

Mocht je toch niet tevreden zijn over je keuze, dan kun je deze altijd binnen het retourtermijn gratis retourneren.