laptops

Touchscreen laptops

Laptops die zijn voorzien van een touchscreen geven je een nog betere controle over je content als foto's, video & apps. Zeker i.c.m. Windows 10 dat helemaal is geoptimaliseerd voor touchscree ...

52 resultatensorteren op
aanbevolen

Touchscreen laptops

Met een touchscreen laptop haal je nog meer uit je laptop dan er al in zit. Dankzij de mogelijkheid om door het besturingssysteem te navigeren door het scherm aan te raken met je vingers, werk je snel en comfortabel. Daarbij kun je bepaalde modellen in verschillende posities zetten, zodat je het ideale apparaat hebt voor het geven van presentaties, bekijken van foto’s en video’s, spelen van online games of gewoon om mee te werken. Multitasken werd nog nooit zo eenvoudig.

Waar moet ik op letten?

Een touchscreen is vooral handig als je flexibel wilt zijn met jouw laptop. Doe je veel werkzaamheden zoals het maken van tekstdocumenten of presentaties, maar mis je daarnaast het gebruiksgemak van een tablet? Dan is een touchscreen voor jou waarschijnlijk ideaal. Je kunt makkelijker scrollen, swipen en zoomen. Het aanraakscherm zal voornamelijk je muis of touchpad vervangen, omdat typen met een fysiek toetsenbord door de meeste gebruikers als comfortabeler wordt ervaren. Daarnaast is het wel van belang dat je bij de aankoop van de laptop ook let op andere specificaties. Als je veel kracht en snelheid van een notebook verlangt, kijk dan ook naar de processor en het werkgeheugen van het apparaat en als je veel bestanden wilt bewaren, is het van belang dat de harde schijf daarvoor voldoende ruimte heeft.