Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Bose

Bose bluetooth speakers

Ben je al die losliggende kabels helemaal zat? De draadloze speakers van Bose zijn gemakkelijk via bluetooth te bedienen. Verbind het apparaat met je smartphone, tablet of laptop en je kunt meteen genieten van je favoriete muziek. Als kers op de taart speel je met de soundtouch app muziek af vanaf Spotify, Deezer, Apple Music of vanuit je eigen muziekbibliotheek.

sorteren

11 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Bose bluetooth & iPod speakers

De bluetooth speakers van Bose zijn draadloos en ultra compact, wat ze handig maakt om overal mee naar toe te nemen. Het geluid is groots en de luisterervaring wordt compleet gemaakt door de diepe lage bas. Het uiterlijk van de meeste speakers kun je aanpassen naar je eigen smaak, door de kleurrijke covers die als optie beschikbaar zijn.

Accuduur

De draadloze speakers van Bose zijn gemaakt om mee te kunnen nemen zonder je zorgen te hoeven maken over een accu die snel leeg raakt. De speakers hebben een accuduur van tussen de 8 en 14 uur. De Li-ion batterij die er in zit is gemakkelijk op te laden en verliest niet snel zijn opslagcapaciteit.

Connectiviteit

Geniet van je favoriete muziek tot op een afstand van wel 9 meter. De Bose draadloze speakers zijn gemakkelijk te verbinden met je smartphone, tablet of laptop door middel van bluetooth. Tevens werken ze perfect met gesproken functies als Siri of Google Now.