Call of Duty: Vanguard - Standard Edition (Xbox Series)

  Activision Call of Duty: Vanguard - Standard Edition (Xbox Series)

  58.29

  Call of Duty: Vanguard - Standard Edition (Xbox Series)

  De Standard Edition bevat:
  Xbox One en Xbox Serie X-versie van Call of Duty: Vanguard-game

  Strijd op alle fronten: voer luchtgevechten boven de Grote Oceaan, ga parachutespringen boven Frankrijk, verdedig Stalingrad met de precisie van een sluipschutter en beschiet oprukkende troepen in Noord-Afrika. De Call of Duty-franchise keert terug met Call of Duty: Vanguard, ontwikkeld door Sledgehammer Games, dat spelers meevoert in meeslepende WO2-gevechten op een ongekende wereldwijde schaal.

  In een uiterst meeslepende singleplayer-campagne probeert een selecte groep soldaten uit verschillende landen de grootste dreiging ter wereld het hoofd te bieden. Spelers drukken ook hun stempel op Call of Duty's kenmerkende multiplayer-ervaring plus een spannende nieuwe Zombies-ervaring, ontwikkeld door Treyarch.

  Call of Duty: Vanguard luidt na de release ook een nieuwe en ongeëvenaarde integratie van Call of Duty: Warzone in, met cross-play, cross-progression, cross-generation play en een uitgebreid schema aan gratis content na release, waaronder nieuwe multiplayer-maps, speltypen, seizoen-events, community-feesten en meer.
  lees meer

  Specificaties

  GenreShooter
  MerkActivision
  EAN5030917295638
  artikelnummer16-829-658

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.