Call of Duty: Vanguard - Standard Edition (Xbox One)
 • -27%

  Activision Call of Duty: Vanguard - Standard Edition (Xbox One)

  54.65je bespaart 20.34
  74.99adviesprijs

  Call of Duty: Vanguard - Standard Edition (Xbox One)

  De Standard Edition bevat:
  Call of Duty: Vanguard
  Bevat Xbox One-versie van de game
  Te spelen op Xbox Series X via achterwaartse compatibiliteit

  Strijd op alle fronten: voer luchtgevechten boven de Grote Oceaan, ga parachutespringen boven Frankrijk, verdedig Stalingrad met de precisie van een sluipschutter en beschiet oprukkende troepen in Noord-Afrika. De Call of Duty-franchise keert terug met Call of Duty: Vanguard, ontwikkeld door Sledgehammer Games, dat spelers meevoert in meeslepende WO2-gevechten op een ongekende wereldwijde schaal.

  In een uiterst meeslepende singleplayer-campagne probeert een selecte groep soldaten uit verschillende landen de grootste dreiging ter wereld het hoofd te bieden. Spelers drukken ook hun stempel op Call of Duty's kenmerkende multiplayer-ervaring plus een spannende nieuwe Zombies-ervaring, ontwikkeld door Treyarch.

  Call of Duty: Vanguard luidt na de release ook een nieuwe en ongeëvenaarde integratie van Call of Duty: Warzone in, met cross-play, cross-progression, cross-generation play en een uitgebreid schema aan gratis content na release, waaronder nieuwe multiplayer-maps, speltypen, seizoen-events, community-feesten en meer.
  lees meer

  Specificaties

  GenreShooter
  MerkActivision
  EAN5030917295478
  artikelnummer16829653

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.