Autostoeltjes
BeSafe iZi Modular autostoel groep 0+/1 midnight melange, Midnight Melange

  BeSafeiZi Modular autostoel groep 0+/1 midnight melange

  389.-
  Midnight Melange
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  BeSafe iZi Modular autostoel groep 0+/1 midnight melange

  Het BeSafe iZi Modular autostoeltje is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 4 jaar en maakt het mogelijk om je kindje op een veilige manier te vervoeren. Bovendien is het autostoeltje praktisch in gebruik. Dankzij de handige magneten houden de gordels open zodat je je kindje eenvoudig in de autostoel kan plaatsen.

  Veiligheid
  Het is een stuk veiliger om je kindje achterwaarts te vervoeren, dat kan in dit autostoeltje! De BeSafe iZi Modular voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm, waardoor je met een gerust gevoel op pad kan gaan.

  Installatie in de auto
  Doordat het BeSafe iZi Modular autostoeltje met behulp van de los verkrijgbare BeSafe iZi Modular Base bevestigt moet worden, is de installatie van de autostoel een fluitje van een cent.

  Comfort
  Met dank aan de comfortabele en zachte bekleding zit je kindje als een prins/prinses op zijn of haar troon. De rugleuning is in 10 standen verstelbaar, waardoor je kindje een prettige houding aan kan nemen. De hoofdsteun ondersteunt je kindje tijdens het slapen.

  Gebruiksgemak
  Het BeSafe iZi Modular autostoeltje maakt deel uit van de slimme Modular serie. Dit autostoeltje is uitsluitend te gebruiken in combinatie met de BeSafe iZi Modular Base. Deze base is ook te gebruiken in combinatie met het BeSafe iZi Go Modular autostoeltje. Een garantie voor jarenlang plezier!

  Kenmerken:
  - Voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm
  - Extra lang achterwaarts vervoeren
  - Zowel achterwaarts als voorwaarts te gebruiken
  - Handige magneten die de gordels opzij houden
  - Comfortabele, zachte bekleding en hoofdsteun
  - Rugleuning in tien standen verstelbaar
  - Lengte kind: 67-105 cm
  lees meer

  Specificaties

  BijzonderheidGarantie