Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Grey, Grijs
 • sale
 • -10%

  AppleiPhone 11 Pro 64GB Space Grey

  999.-899.-je bespaart 100.-
  Grijs
  64
  vandaag besteld, morgen in huis

  Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Grey

  Apple brengt de nieuwe Apple iPhone 11 Pro uit met een triple camerasysteem! Een camera met groothoeksensor, een met Ultra groothoek en als klap op de vuurpijl een met telelens! Je krijgt met de Ultra groothoek tot 4x meer in beeld. Deze iPhone maakt prachtige foto’s bij kaarslicht, maak video’s in 4K en kunt ze zelfs bewerken als je foto’s! De groothoek heeft een sensor die voor 100% uit Focus Pixels bestaat waardoor het automatisch scherpstellen bij weinig licht tot 3 maal zo snel gaat. Verder met een Ultra groothoek camera die perfect is om landschappen en actiemomenten vast te leggen. Wie van deze 2 camera’s je ook gebruikt met deze iPhone 11 maak je superscherpe 4K-video’s met een max van 60 bps. Ideaal dus bij actiefoto’s – je pakt er altijd dat actiemoment mee die altijd graag wilt vastleggen. Verder is de derde camera voorzien met een telelens met 2x optische zoom en optische beeldstabilisatie, zo haal je veraf heel dichtbij. Op iPhone 11 Pro kun je vanuit de telelenscamera helemaal uitzoomen tot de ultragroothoekcamera. Dat is in totaal maar liefst 4x optische zoom. Ook kunnen de drie camera’s samen werken. Met het high‑key mono-effect in iOS 13 maak je zwart-witfoto’s van studiokwaliteit. En met Portretbelichting bepaal je zelf welke lichtintensiteit het beste bij je onderwerp past, net als je in een studio zou doen. Hoe mooi is dat?

  Verder maak je superscherpe 4K-video’s met een max van 60 bps. Ideaal dus bij actiefoto’s – je pakt er altijd dat actiemoment mee die altijd graag wilt vastleggen. Verder is de iPhone 11 voorzien van een nachtmodus – die automatisch aangaat zodat ook bij kaarslicht een perfecte plaat geschoten kan worden. Flitsen overbodig-kleuren zijn natuurlijker en foto’s briljanter. Foto’s editen, geen probleem In iOS 13 kun je video’s bewerken zoals je dat met foto’s doet. Denk aan roteren, bijsnijden, automatisch verbeteren, filters toevoegen en nog veel meer. Verder kun je selfies in slow motion afspelen. Of moeten we ze slofie’s noemen? En deze iPhone is ook nog eens keer stofbestendig dankzij verzegelde sluitingen en waterbestendig tot 30 minuten en 4 meter diep.

  De iPhone 11 Pro is voorzien met Apple’s nieuwste chip – de A13 Bionic-chip. Deze chip zorgt voor 50 procent snellere prestaties en een GPU die 40 procent sneller is. De nieuwe chip is toch zuiniger dan zijn voorganger, zodat de iPhone 11 Pro  tot 4 uur langer op accu meegaat dan de iPhone XS. Deze iPhone is gemaakt van gehard glas en roesvrijstaal. Het Super Retina XDR-display meet 5,8 inch en zowel dit display en het glas aan de achterzijde is gehard door middel van tweevoudige ionenuitwisseling. Het display kent verder twee nieuwe helderheidspieken, en weet ook wanneer die moeten worden gebruikt. Het levert maximaal 800 nits als je in de zon staat - wat handig is als je onderweg foto’s maakt en je favorieten uitkiest - en tot 1200 nits voor content met extreem dynamisch bereik. Alsof je een Pro Display XDR op je iPhone hebt.

  De vernieuwde A13 processor werkt nog sneller en biedt nog betere grafische prestaties. In combinatie met 4GB werkgeheugen werk je razendsnel in zware apps en schakel je moeiteloos tussen verschillende toepassingen. Je hebt 64 GB opslag tot je beschikking waardoor je veel ruimte hebt voor al jouw favoriete apps, foto's en video's. En je hoeft niet bang te zijn dat iemand zomaar je privé gegevens bekijkt want deze iPhone is beveiligd met Face ID. Face ID-gegevens staan altijd alleen op je iPhone en worden niet bewaard als back‑up in iCloud of ergens anders. Kaarten laat zien waar je naartoe gaat, zonder anderen te laten weten waar je bent. Elke iMessage is versleuteld. Wel zo’n prettig idee nietwaar.
  lees meer

  Specificaties

  SimlockvrijTouchscreenWifiBluetoothGPS