Vuurtafels

Op zoek naar een vuurtafel? Dan zit je bij wehkamp zeker goed. Wil je gezellig chillen of borrelen met je familie of vrienden, rond een vuurtafel op loungehoogte? Of aan een statafel met gashaard? Of ...

10 resultatensorteren op
aanbevolen

Vuurtafel

Een vuurtafel is een terrasverwarmer en tuintafel ineen. In de tafel zit een uitsparing waarin (in de meeste gevallen) een gashaard zit verwerkt. Je geniet van de warmte van de vuurtafel, terwijl je de ruimte rondom de open haard heel handig kunt gebruiken om je hapjes en drankjes op neer te zetten.

Soorten vuurtafels

We hebben verschillende vuurtafels in ons assortiment. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende trendy designs in een rond, vierkant of rechthoekig model. We hebben vuurtafels, met dezelfde hoogte als je loungeset, je tuintafel of op bartafel hoogte. Ze hebben allemaal gemeen, dat jij en je gezin zoveel mogelijk kunnen genieten van het vlammenschouwspel en volop profiteren van de warmte. De hoogte van de tuinhaard past immers precies bij de situatie op jouw terras.In de meeste vuurtafels past de gasfles onderin de tafel. We hebben zelfs vuurtafels met een bijpassende bijzettafel. Hiermee heb je meteen een extra tafel en een perfecte camouflage van de gasfles.

Vuurtafel met vuurschaal

Hoewel vrijwel alle vuurtafels op gas werken, hebben we ook een variant waarbij de vuurtafel bestaat uit een combinatie van een loungetafel, vuurschaal en barbecue ineen.Leg een paar houtblokken in de vuurschaal, geniet van de warmte en maak ondertussen een sateetje klaar.

Materialen vuurtafels

De ombouw van de vuurtafel is vaak gemaakt van composiet. Composiet is een soort kunststof en is bestand tegen extreme hitte. Houd jij meer van natuurlijke materialen? Geen probleem, we hebben ook hele mooie vuurtafels van hout.