Speelgoed & games

Xbox One

De ontwikkelaars van de Xbox One weten zeer goed wat ze maken. Ze gamen zelf ook namelijk. Gemaakt voor en door gamers dus. De Xbox One brengt gamen naar een geheel nieuwe level samen met de Xbox One ...

172 resultatensorteren op
aanbevolen

Xbox One

De naam doet je misschien vermoeden dat de Xbox One de eerste variant is die van deze serie werd uitgebracht, maar dat is niet zo. Hij is namelijk de opvolger van de welbekende Xbox 360. In november 2013 kwam de Xbox One op de markt, met zijn 8-core AMD-processor, zijn harde schijf van 500 GB, zijn blu-ray speler en zijn 8 GB DDR3-RAM. Wat verder uniek is aan de Xbox One is zijn integratiefunctionaliteit met settopboxen. Je kunt dankzij de HDMI-ingang en –uitgang je console gebruiken als tussenstation voor de televisiekabel. Daardoor kun je ook de Xbox One gebruikersomgeving als overlay aanroepen op je televisiescherm. Bijvoorbeeld met je stem, want die wordt herkend. Gamen werkt fantastisch met deze nieuwe console, want je kunt via Kinect 2.0 je games besturen wanneer je dat wilt. In sommige gevallen heb je dus geen controller meer nodig, want met je bewegingen doe je alles. En wil je games, films, muziek en gamedata opslaan, dan kan dat met de Xbox One heel eenvoudig in de cloud via Xbox Live. Speel met en tegen je vrienden die je in een lijst van maximaal 1.000 personen kunt opslaan. Samen gamen is leuker!

Alles wat je maar wilt voor je Xbox One

Uiteraard hebben wij de Xbox One console voor je, maar daarnaast kun je bij wehkamp.nl terecht voor nog veel meer. Bijvoorbeeld talloze accessoires die het gamen en aansluiten van je Xbox One nog veel aangenamer maken. En uiteraard hebben we de mooiste games voor je geselecteerd. Zo vind je dus altijd wat je zoekt bij ons. Inclusief onze prima service en uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Game on!