Affiliate programma van Wehkamp

Affiliate programma van Wehkamp

Wil je (een deel van) het assortiment van Wehkamp promoten op jouw website? Met het Wehkamp affiliateprogramma kun je passende acties, merken en producten voor jouw doelgroep promoten. Meld je nu aan als publisher bij het affiliateprogramma van Wehkamp.

Wat is affiliate marketing?

Wat is affiliate marketing?

Als affiliate partner promoot je producten van Wehkamp op je eigen website. De promotie plaats je door middel van tekst (artikel, blog), een banner of het inladen van een productfeed. Als je een bezoeker via jouw website doorstuurt naar Wehkamp én als die bezoeker vervolgens iets bestelt, ontvang je een procentuele vergoeding. Deze commissie kan oplopen tot wel 10% van het aankoopbedrag. Het Wehkamp affiliate team ondersteunt je niet alleen met de juiste promotiematerialen, maar ook met het bedenken van ideeën voor content.

voordelen van het Wehkamp affiliateprogramma:

  • Rechtstreeks contact met het affiliate team van Wehkamp
  • Toegang tot uitgebreide productfeeds
  • Vergoedingen tot wel 10%
  • Snelle uitbetaling van jouw verdiensten
promoot artikelen van Wehkamp

promoot artikelen van Wehkamp

Download de productfeed van Wehkamp via ons netwerk Partnerize en plaats dit op jouw website om onze producten onder de aandacht te brengen.

jouw bezoeker klikt en bestelt

De bezoeker van jouw website klikt op de producten van Wehkamp en wordt vervolgens doorgestuurd naar wehkamp.nl.

je ontvangt commissie

De bezoeker die jij hebt doorgestuurd naar wehkamp.nl plaatst een bestelling en jij ontvangt van ons een percentage van het aankoopbedrag.

De beste resultaten behalen we samen

We vinden het belangrijk dat we persoonlijk samenwerken. Door rechtstreeks te schakelen halen we de beste resultaten. Heb je een idee om de resultaten van jouw website te verbeteren? Bijvoorbeeld een plan voor het schrijven van een blog, een mooie positie voor een banner of het uitsturen van een mailing? Neem persoonlijk contact met ons op en we kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.