POP top teaser image

Draagdoeken

Wil je erop uit? Het is heel leuk, makkelijk en gezellig om je kindje lekker dichtbij je te dragen. In een buikdrager, rugdrager of heupdrager van merken als BabyBjörn, BayKay en Kleine Dreumes. En in de luiertas van merken als Fab, Joolz Day en Little Company neem je alles mee wat je nodig hebt: luiers, flesjes, voeding, knuffeltjes en speeltjes.

9 Resultaten
Aanbevolen

9 Resultaten

Draagdoeken

Er zijn heel veel redenen waarom je fan kunt zijn van draagdoeken. De belangrijkste is natuurlijk dat je graag je kindje tegen je aan voelt. Wikkel hem of haar lekker knus in en je kunt vrijuit bewegen. Je baby gaat vanzelf mee, waar je ook naartoe gaat. Zo kun je heerlijk samen dingen doen, terwijl je toch een veilig gevoel hebt bij het transportmiddel, want dat ben je zelf! De draagdoeken die wij voor je hebben, bieden je vast en zeker een exemplaar dat precies past bij jouw wensen en budget. Het belangrijkste merk dat we aanbieden is ByKay, op en top Nederlands en symbool van natuurlijk ouderschap. Een draagdoek is immers een heel natuurlijke en praktische manier van bewegen samen met je kind. Daarbij komt nog het gevoel van geborgenheid dat vanzelf optreedt als je klaar bent met wikkelen en elkaars warmte en ademhaling voelt. Kijk eens rond tussen de draagdoeken op wehkamp.nl en kies ook voor onze goede prijs/kwaliteitverhouding en prima service!

Met onze draagdoeken geniet je nog meer

Wist je dat het huidcontact dat je creëert met draagdoeken goed is voor de relatie tussen jou en je baby? Als je al een sterke band had, dan wordt die alleen nog maar beter. Het is niet voor niets dat draagdoeken al eeuwen in allerlei culturen worden gebruikt. Het voordeel van onze tijd is dat we er moderne technologieën en designs op kunnen loslaten. Bijvoorbeeld rekbare, comfortabele stof die zich vanzelf aanpast aan het lichaam van jouw baby. Of dubbelzijdig te gebruiken draagdoeken. Kijk eens rond in ons uitgebreide assortiment en maak je keuze!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help