Merken

Vrijbuiter Outdoor

Heb je de vakantiespullen al gepakt maar heb je nog campingstoelen, een koelbox of een zelfopblaasbare slaapmat nodig? Of ben je eigenlijk toe aan een nieuwe tent? Bestel vandaag nog je kampeerspullen ...

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Vrijbuiter Outdoor slaapmatten

Je wil op avontuur en je bent je bewust van het feit dat je alle bagage zelf zult moeten sjouwen. Daarom is het van belang dat je kampeergerei licht van gewicht is. Maar je wil natuurlijk ook goed kunnen slapen 's nachts zodat je kan recupereren van je vermoeiende dag. Wehkamp heeft daar de ideale oplossing voor, namelijk de Vrijbuiter Outdoor slaapmatten. Deze matten zijn gemaakt met aandacht voor de natuur, zodat je als avonturier ook goed voor de aarde kan zorgen.

Lichtgewicht en comfortabel

De Vrijbuiter Outdoor slaapmatten bieden je het comfort dat je nodig hebt om goed te kunnen uitrusten na een dag avontuur. Daarnaast zijn de matten licht van gewicht, zodat je amper voelt dat je een bed bij je draagt. De matten zijn gemakkelijk op te rollen na gebruik, zodat je snel weer op pad kunt om van een nieuwe dag te genieten.

Zelfopblazend of met faom gevuld

Enkele van de Vrijbuiter Outdoor slaapmatten zijn gevuld met foam, zodat deze na het uitrollen klaar zijn voor gebruik. Andere slaapmatten zijn zelfopblazend, waardoor je geen pomp nodig hebt. Zo houdt Vrijbuiter Outdoor rekening met je behoeftes. Ook heeft wehkamp zelfopblazende hoofdkussens van Vrijbuiter Outdoor, zodat je hoofd en nek ook goed kunnen uitrusten.

Vrijbuiter Outdoor slaapmatten bestellen bij wehkamp

Vlak voordat je op avontuur vertrekt, kan je bij ons nog een slaapmat bestellen. Navigeer gemakkelijk door onze collectie op onze overzichtelijke website. Zoek je naast een comfortabele slaapmat ook een slaapzak, kijk dan bij de categorie slaapzakken.