Jurken & rokken

Heb je de vakantiespullen al gepakt maar heb je nog campingstoelen, een koelbox of een zelfopblaasbare slaapmat nodig? Of ben je eigenlijk toe aan een nieuwe tent? Bestel vandaag nog je kampeerspullen van Vrijbuiter Outdoor bij wehkamp en je bent morgen klaar om te gaan!

Vrijbuiter Outdoor

Jij en je gezin gaan graag naar buiten. Al hikend treed je in de voetsporen van Europees wild, of luister je naar de zangvogels in de Nederlandse wildernis. Zonovergoten resorts aan de mediterrane kust ruim je graag in voor een tentje in de Ardennen. Vrijbuiter Outdoor ondersteunt je graag bij al je outdoor-avonturen.

Outdoorspecialist

In onze uitgebreide collectie van Vrijbuiter Outdoor vind je alle attributen die je nodig hebt om je avonturen tot een succes te maken. Vrijbuiter Outdoor selecteert alle topitems voor je, en de specialisten en kampeerfanaten van Vrijbuiter testen ze uitgebreid voor je. Bij Vrijbuiter Outdoor kan je terecht voor tenten, kampeermeubilair, rugzakken en nog veel meer.

Kampeerspullen van Vrijbuiter

Vrijbuiter Outdoor is met name sterk in kampeerspullen. In onze selectie Vrijbuiter Outdoor kamperen vind je alles voor in en rondom de tent, zoals kasten en keukengerei. Uitgerust wakker worden doe je op een luchtbed of matras van Vrijbuiter met een heerlijke slaapzak, afgestemd op de weersomstandigheden van jouw vakantiebestemming.

Breed assortiment tenten

Naast meubels en kampeerartikelen heeft Vrijbuiter Outdoor ook een behoorlijke selectie tenten voor je. Kies uit onze collectie tenten voor een twee-, drie- of zelfs vierpersoonstent. De koepeltenten zet je gemakkelijk op en breek je gemakkelijk af. Ideaal voor trektochten! Zoek ook direct je tenttapijt uit voor een comfortabel verblijf in je tijdelijke huis. De tenten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Geniet na aanschaf jaar na jaar van je Vrijbuiter Outdoor-tent.

Vrijbuiter Outdoor bestellen bij wehkamp

Bestel vandaag voor 23:59 uur je nieuwe kampeeruitrusting en ontvang je pakket morgen in huis. Je profiteert bij ons bovendien van een gratis verzending bij bestellingen van 20.- of meer.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.