Merken

Tiamo

Alle kinderen zouden eigenlijk moeten opgroeien met een teddybeer. En de ultrazachte knuffels van Tiamo zijn daar heel erg geschikt voor. De grote knuffelberen worden al snel de liefste vriendjes van ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tiamo

Is je kindje ’s nachts soms onrustig? Geef je kleintje dan eens de veiligheid van een superzachte knuffelbeer cadeau. De Tiamo knuffels geven warmte en geborgenheid. Dat wordt lekker slapen. Maar ook leuk spelen overdag.

Beren van formaat

Tiamo knuffels zijn gemaakt van zacht pluche. Daardoor zijn ze extra knuffelbaar. De beren zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, bijvoorbeeld 35 of 70 centimeter hoog. Welke grootte je ook neemt, je kind kan er zeker zijn armen goed omheen doen voor een stevige omhelzing. De Tiamo knuffels sieren menige kinderkamer en je geeft je kleine een heerlijk speelkameraadje om geheimen mee te delen en theefeestjes mee te vieren.

Ik hou van jou

Tiamo is Italiaans en betekent (als je het los schrijft: ti amo) ik hou van jou. Iets wat je natuurlijk doet van je kindje. Daarom richt je de kinderkamer liefdevol in met een heerlijk bedje en mooie kasten. Dat de makers van deze knuffels Tiamo als naam hebben genomen, is niet zo gek. Want met zo een lieve knuffel zeg je zeker ‘ik hou van jou’ tegen je kindje.

Vandaag bestellen, binnenkort knuffelen

De Tiamo knuffels zijn ideaal als cadeau voor een pasgeboren baby, een verjaardag of zomaar tussendoor, omdat je kind het verdiend heeft. Bestel de knuffel vandaag nog en wij bezorgen hem de volgende werkdag al bij je thuis. De bezorging van de knuffels is gratis bij besteding vanaf 20.-.