Merken

Samsung

Het elektronicabedrijf Samsung is in 1969 opgericht. In de beginjaren maakte het onder meer televisies en wasmachines, wasdrogers maar het assortiment groeide snel. Tegenwoordig is het merk ook zeer b ...

326 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Samsung

Niemand geeft graag onnodig veel geld aan elektronica uit, maar inleveren op kwaliteit is ook geen optie. Een smartphone die niet werkt, is immers nog ergerlijker dan een dure telefoon. Bij Samsung vind je kwaliteitsapparaten met een bescheiden prijskaartje. Het Zuid-Koreaanse bedrijf verrast de wereld bovendien geregeld met nieuwe uitvindingen. Zo introduceerde het innovatieve kwaliteitsmerk onder meer als eerste een smartphone met een gebogen scherm en een draagbare telefoon die volledig op zonne-energie werkt.

Van moderne televisies tot trendy telefoons

Samsung fabriceert niet alleen smartphones, maar ook tablets, televisies en monitoren. De Samsung televisies zijn de pronkstukken uit het omvangrijke assortiment. Zo vind je in het aanbod bijvoorbeeld de allernieuwste modellen met een gebogen scherm en een ultrascherp beeld. Met de smart televisies maak je bovendien verbinding met het internet, zodat je moeiteloos films of games huurt van online videotheken. Maak je leven nog eenvoudiger met een feilloos functionerende wasmachine en koelkast van dit Zuid-Koreaanse merk.

Kleine accessoires en enorme apparaten

Ben je een technologiefanaat die zoekt naar de laatste moderne snufjes? Dan vind je in de collectie van Samsung bijvoorbeeld robotstofzuigers en smartwatches. Daarnaast maakt het elektronicamerk kleine extra's om je apparatuur mee te verbeteren. Zo zijn er handige geheugenkaarten waarmee je de opslagruimte aan je smartphone uitbreidt. Bestel je iets zwaars, zoals een nieuwe televisie of koelkast? Onze bezorgers plaatsen het apparaat voor je op de plek waar je het wil hebben.