Jurken & rokken

Nijntje is vooral bekend van het tv-programma Nijntje Pluis. Samen met haar vriendjes beleeft ze veel avonturen. De avonturen kun jij samen met je kindje lezen in de boekjes van Nijntje. Naast de bekende Nijntje boekjes bieden wij in onze Nijntje collectie ook babykleding, knuffels en cadeautjes van Nijntje.

Nijntje

Wanneer je een klein kindje hebt, dan ben je op zoek naar leuke boekjes, knuffels en accessoires die baby- en dreumesvriendelijk zijn. Misschien wil je wel boekjes voorlezen die je kindje helpen zich voor te bereiden op belangrijke gebeurtenissen. Het konijntje Nijntje doet dat zeker. De vele boekjes en filmpjes vertellen verhaaltjes vol bekende situaties voor je eigen kleintje. En ze is gewoon hartstikke schattig.

Lief klein konijntje

Wie is er niet opgegroeid met het schattige konijntje Nijntje van Dick Bruna? De kleine Nijn beleeft samen met haar vriendjes simpele maar zeer leuke avonturen. Met de boekjes bereidt je je kindje gemakkelijk voor op bijvoorbeeld een reisje met de trein, de eerste keer fietsen, naar oma gaan en nog vele andere situaties. Kinderen vinden haar zeer leuk, omdat de simpele vormen en kleuren van de boekjes en het speelgoed zeer herkenbaar zijn. En zeg nu zelf: ieder huis kan toch wel een Nijntje gebruiken?

Accessoires voor kinderen

Omdat Nijntje gewoon leuk, schattig en herkenbaar is, zijn er veel babyaccessoires met het leuke konijntje en haar vriendjes uitgerust. In de collectie Nijntje kinderaccessoires vind je bijvoorbeeld flesjes, besteksets en drinkbekers terug met het konijntje erop. Maar ook lichtslingers voor de kinderkamer, muziekdoosjes voor boven het ledikant en nachtlampjes.

Lekker zacht

Verhaaltje voor gelezen? Dan is het tijd om te gaan slapen. Met de zeer zachte Nijntje knuffels bijvoorbeeld. Er zijn veel verschillende uitvoeringen van Nijntje, ook voor de allerkleinsten. En ook lekker zacht zijn de katoenen pyjama’s, T-shirts en andere kleding uit de collectie. De lieve kleuren laten zich gemakkelijk combineren.

Haal Nijntje in huis

Laat je kind ook opgroeien met nijntje en plaats vandaag nog je bestelling. Dan heb je namelijk alles morgen al in huis. Bovendien is de bezorging gratis bij een besteding vanaf 20.-.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.