Merken

Logitech

Met de slimme artikelen van Logitech geniet je nog meer van je desktop, laptop, tablet of televisie. Deze Zwitserse fabrikant van betaalbare randapparatuur maakt mooi ontworpen artikelen die handig zi ...

46 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Logitech

Zowel op je werk als in je vrije tijd ben je veel met je pc, laptop en tablet in de weer. Je wil graag makkelijk kunnen surfen, e-mailen en videobellen. Daarnaast luister je regelmatig naar je favoriete muziek. Voor een goede game ben je ook wel te vinden. Logitech artikelen helpen je hier nog meer van te genieten. Ze zijn namelijk heel prettig in het gebruik en hebben een betrouwbare kwaliteit. Daarnaast hebben ze een mooi design en zijn ze nog betaalbaar ook.

Muizen, keyboards, webcams en speakers

In het assortiment van Logitech vind je veel verschillende soorten muizen, keyboards, webcams en speakers. Daardoor vind je altijd makkelijk iets wat past bij je apparatuur, smaak en budget. Bekijk de vele voordelige muizen en keyboards en kies je favoriete vorm en formaat. Deze zijn verkrijgbaar met of zonder draad. Met de webcams wordt videobellen nog prettiger, dankzij de goede beeldkwaliteit. Met een headset of speakerset erbij kan je alles nog beter horen.

Betrouwbare kwaliteit voor een scherpe prijs

Het van oorsprong Zwitserse bedrijf Logitech werd opgericht in 1981. Het maakte naam met zijn uitstekende Logitech computermuizen. Deze zijn ook nu nog heel populair dankzij hun gebruiksgemak, betrouwbare kwaliteit en mooie vormgeving. In de loop der jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid en vandaag de dag is het een wereldberoemde fabrikant van allerlei soorten randapparatuur.

Geen tijd voor de elektronicazaak? Voor 23:59 uur Logitech bestellen bij wehkamp is morgenavond nog fijner computeren.