Merken

C&A grote maten dameskleding

Op zoek naar een nieuw paar jeans, een jurk of een T-shirt? In onze collectie C&A grote maten dameskleding vind je zeker wat je zoekt. De kleding heeft frisse designs, kleuren en is bovendien van ...

215 resultatensorteren op
nieuwste collectie

C&A grote maten dameskleding

Oeps, je hebt tijdens de pauze koffie over dat ene jurkje laten vallen waar je zo aan gehecht bent. Gelukkig zijn er tussen de collectie C&A grote maten dameskleding veel andere leuke varianten te vinden en met maten tussen de 44 en 58 ben je verzekerd van de juiste pasvorm. Naast een nieuwe jurk bestel je gelijk een nieuwe blouse en jeans mee uit de verzameling C&A grote maten dameskleding, zodat je een frisse outfit voor op het werk hebt. Missie geslaagd.

Badkleding, winterkleding, wat eigenlijk niet?

De C&A grote maten dameskleding is er voor alle denkbare weertypes en gelegenheden. Of je nou op vakantie gaat en een nieuw badpak nodig hebt of een warme trui zoekt voor de koude dagen: bij ons vind je het allemaal. Zelfs voor een nieuwe nachtjapon of sportkleding hoef je niet lang te zoeken. En heb je een luxe diner of feest met nette dresscode? Dan zijn er in de categorie C&A grote maten dameskleding rokken, panty's en tunieken in overvloed.

Ook voor zwangerschapskleding

De C&A grote maten dameskleding is ontworpen met het idee om stijlvol en netjes aangekleed de straat op te gaan. Dat geldt ook voor de positiekleding die ontworpen is voor zwangere vrouwen. Er wordt veel gebruikgemaakt van elastische stoffen, zodat je een outfit op 'de groei' kan aanschaffen. Met kleding uit deze collectie kom je stijlvol en comfortabel de zwangerschap door.