Merken

C&A Yessica dames jumpsuits

Een complete uitdossing bestaat al snel uit vele kledingstukken. Er zijn echter ook jumpsuits voor dames die je lichaam van nek tot voet bedekken. C&A Yessica jumpsuits voor dames zijn er als casu ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

C&A Yessica damesjumpsuits

De ene na de andere kledingcombinatie aan- en weer uittrekken tot je de perfecte outfit hebt gevonden: stijlvol gekleed gaan kost soms meer moeite dan je lief is. Met onze C&A Yessica jumpsuits voor dames daarentegen is het slechts een kwestie van in dit ene kledingstuk springen. De C&A Yessica jumpsuits zijn namelijk stuk voor stuk vormgegeven in een fraai ontwerp dat zowel je benen als je bovenlichaam op chique wijze bedekt.

C&A Yessica jumpsuits in vele stijlen

Een zomerse uitvoering zonder mouwen en met korte broekspijpen of een winters model dat vrijwel je hele lichaam bedekt: C&A Yessica jumpsuits voor dames zijn er voor elk seizoen. Bij onze C&A Yessica jumpsuits kies je bovendien uit kleuren uiteenlopend van ingetogen groen tot uitbundig oranje. Daarnaast zijn er C&A Yessica jumpsuits voor dames met een denimlook, maar ook met bijvoorbeeld een fleurig bloemendessin. Naast jumpsuits vind je bij ons uiteraard ook C&A Yessica damesjurken.

Kleine tot grote C&A Yessica jumpsuits

C&A Yessica jumpsuits voor dames zijn er bij ons van maat 34 (XS) tot maat 48 (4XL). Zo hebben wij C&A Yessica jumpsuits voor vrijwel elke vrouw en elk postuur. Idealiter zitten de C&A Yessica jumpsuits voor dames stevig om je lichaam, maar is er ook genoeg ruimte om vrijuit in te bewegen. Koop je voor het eerst een jumpsuit en twijfel je over de maat? Maak je dan vooral geen zorgen. Indien nodig retourneer je de C&A Yessica jumpsuits namelijk probleem- en kosteloos.