Merken

Apple mobiele telefoons

De Apple iPhone is wereldwijd immens populair. Deze smartphone is vooral bekend vanwege zijn innovatieve ontwerp en functies. Met een Apple mobiele telefoon geniet je bovendien altijd van een helder d ...

28 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Apple mobiele telefoons

Je mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit je leven. Het is leuk om al je foto’s, afspraken, muziek en apps op een compacte manier bij de hand te hebben. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop wanneer je een nieuwe telefoon uitzoekt. Daarnaast hou je van een minimalistisch design. Bij onze Apple mobiele telefoons vind je altijd een smartphone met het formaat, de kleur en de functionaliteiten die jij wenst.

Voor iedereen een geschikt model

Wij hebben de nieuwste Apple iPhones met gezichtsherkenning, maar ook iPhones uit oudere series. Wil je graag een waterbestendig model, dan is de iPhone 7 ideaal. Met een iPhone 8 kan je je telefoon draadloos opladen en heb je een zeer goede camera. Met de iPhone 6s en 6s Plus heb je een snelle Apple mobiele telefoon met veel mogelijkheden, maar voor een lagere prijs. Een relatief goedkoop model met een kleiner scherm is de compacte iPhone SE.

Apple accessoires

In ons assortiment Apple mobiele-telefoonaccessoires zit een oplaadstation voor het synchroniseren of opladen van je iPhone. Ook vind je hier dunne telefoonhoesjes van leer en kunststof. Heel praktisch is een backcover, die de zijkanten en achterkant van je telefoon beschermt. Of ga voor een hoesje dat je openklapt en dat ruimte biedt voor je betaalpasjes. Alle hoesjes hebben uitsparingen voor de functies van je telefoon.

Bestel je Apple mobiele telefoon voor 23:59 uur, zodat je de volgende werkdag al kan genieten van je nieuwe smartphone.