Huishouden

Verwarming

Met onze collectie kachels en thermostaten heb je het altijd behaaglijk warm in huis. En wist je dat de Nest Learning thermostaat verbonden is met de Nest rookmelder en Nest indoor IP camera?

47 resultatensorteren op
aanbevolen

Verwarming

De collectie binnen de afdeling verwarming is enorm. Ben je op zoek naar een slimme thermostaat zoals Toon of Nest, beiden op afstand bedienbaar, of een thermostaat die je handmatig in huis aan wilt passen? Bij ons ben je aan het juiste adres voor een thermostaat die aan jou wensen voldoet. En wat dacht je van onze soorten kachels? Je kunt bij ons terecht voor ventilatorkachels en radiatoren. Dacht je dat dit ons volledige aanbod is? Je kunt bij zelfs bij ons terecht voor sfeerhaarden, die net dat beetje extra sfeer aan je huis geven!

Alles wat met verwarming te maken heeft

De thermostaten worden tegenwoordig steeds slimmer. Onze thermostaten van Honeywell kunnen zo worden ingesteld dat je nooit meer wakker wordt in een koud huis of zetten ’s avonds de verwarming uit zodat er geen energie verspilt wordt. De slimme thermostaten van Nest zijn op afstand bedienbaar via je smartphone en verzenden berichten zodra er rook of koolmonoxide in huis is. Wil je graag een (extra) kachel die het in de winter lekker warm maakt, maar in de zomer koele lucht kan blazen? Dan is de ventilatorkachel een uitkomst! Vanwege het lichte gewicht zijn ze gemakkelijk te verplaatsen. Onze elektrische- en petroleumkachels kunnen het behaaglijk in huis maken op plekken waar een verwarming ontbreekt. Wil je een extra vaste verwarming in huis? Bevestig dan één van onze radiotoren aan je muur, zodat het altijd lekker warm is!

Vandaag besteld

Voor alle artikelen die op voorraad zijn geldt: vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen al in huis!