Huishouden

Stoomreinigers

Je wilt je huis grondig schoonmaken? Met een alleszuiger of stoomreiniger van merken als Black+Decker, Kärcher en Philips weet je zeker dat dit lukt. Zonder dat je milieuvervuilende schoonmaakmiddelen ...

35 resultatensorteren op
aanbevolen

Stoomreinigers

Je wilt je huis grondig schoonmaken? Met de stoomreinigers en stoomzuigers van Dirt Devil en Kärcher weet je zeker dat dit lukt. Zonder dat je milieuvervuilende schoonmaakmiddelen hoeft te gebruiken. Ideaal om vloeren, meubels, toiletten, ovens, gordijnen en lastige hoekjes grondig mee schoon te maken! Stoomreinigers kunnen hygiënisch en desinfecterend van alles schoonmaken en zijn ook geschikt voor het reinigen van autovelgen. Het voordeel van stomen is dat bacteriën worden gedood zonder dat je zeep, soda of andere reinigingsmiddelen hoeft te gebruiken. Kokendhete waterdamp is alles wat je nodig hebt. Plekken als gootstenen en voegen, die je op andere manieren moeilijk écht schoon krijgt, zijn dankzij het goede werk van stoomreinigers weer als nieuw. Bij ons kun je kiezen uit diverse soorten met ieder hun eigen sterke punten. Kies je favoriet!

Enkele stoomreinigers op een rij

Zoek je een krachtige stoomreiniger voor binnen en buiten? Dan is de Bestron DWJ5280 iets voor jou. Met zijn actieradius van maar liefst 10 meter en 4 bar stoomdruk kan hij wel 45 minuten lang hete stoom creëren. Je krijgt er een vloerborstel, een dweil, twee verlengbuizen, een stoompistool, een gebogen spuitmond, twee ronde borstels, 2-in-1 gecombineerde raamwisser, een maatbeker en een vultrechter bij. Een zeer complete, luxe uitgevoerde stoomreiniger met hoge druk, dat is de Dirt Devil M-319-0 Aqua Clean Luxe. Dankzij de meegeleverde 16 accessoires heeft hij veel mogelijkheden. Zo is hij onder andere geschikt voor vrijwel alle ondervloeren zoals parket, laminaat, tegels, linoleum en vloerbedekking. De SC 952 handstomer van Kärcher is ideaal voor het snelle werk. Na slechts 15 seconden kun je hem gebruiken. Al deze stoomreinigers hebben een prijs prijs/kwaliteitverhouding, dus kies op basis van jouw wensen en eisen.