Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Huishouden Samsung Samsung QuickDrive wasmachines

Samsung QuickDrive wasmachines

4 artikelen
470-230-contentheader-samsung-wk18

De nieuwe Samsung QuickDrive™ wasmachine vermindert de duur van een wasbeurt tot 50% en het energieverbruik tot 20%, zonder dat dit ten koste gaat van de wasprestatie. De wasmachine heeft een grote hoofdtrommel en een plaat achterin de wasmachine. Deze twee draaien onafhankelijk van elkaar. Door deze dubbele krachten wordt de was continu in verschillende richtingen bewogen. QuickDrive™ wast snel, krachtig en is goed voor je kleding.

Samsung QuickDrive wasmachines

Met de nieuwe QuickDrive wasmachines van Samsung was je gemakkelijk en snel. De QuickDrive halveert de wasduur en zorgt voor krachtige wasbeurten.

Snel en duurzaam

Met een QuickDrive wasmachine was je twee keer zo snel. De wasmachines verbruiken 20% minder energie, zonder dat dit ten koste gaat van het wasresultaat. De QuickDrive beschikt tot een Q-drum welke uit een hoofdtrommel met achterplaat bestaat. Deze twee bewegen onafhankelijk van elkaar, waardoor je kleding dynamisch wordt gewassen door de samenwerkende bewegingen.

Addwash

Ben je iets vergeten toe te voegen? Dan hoef je niet tot de volgende wasbeurt te wachten. De QuickDrive wasmachine is uitgerust met een AddWash™-deurtje, waardoor je snel en gemakkelijk kledingstukken kunt toevoegen, ook wanneer het wasprogramma al begonnen is.

Q-rator

De Q-rator is een slim managementsysteem dat data verzamelt uit jouw wasbeurten. Met deze data kun je de QuickDrive wasmachine nog efficiënter gebruiken. 'Laundry Recipe' geeft aan wat het beste wasprogramma is, Laundry planner helpt bij de optimalisatie van je wasschema en met HomeCare Wizard kun je op afstand problemen oplossen.

Bestellen

Wil jij ook genieten van de voordelen van een QuickDrive wasmachine? Bestel hem dan vandaag nog voor 23:59 uur en je kunt morgen al beginnen met wassen!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.