• gratis bezorging vanaf 20.-
  • bezorgd op een dagdeel naar keuze
  • gratis retour
Jurken & rokken

Elke Nespresso machine heeft z'n eigen kwaliteiten. Alles staat in dienst om jou eenvoudig en snel van je favoriete koffie te kunnen laten genieten. Elke machine is uigerust met een 19 bar hogedruksysteem om de ruim 900 verschillende aroma's van de Grands Crus vrij te laten komen. Een echte musthave is de Lattissima, met geintegereerd melkreservoir.

Nespresso machine

Over smaak valt niet te twisten. Daarom heeft Nespresso maar liefst 22 exclusieve Grand Crus capsules. Of je nu graag een ristretto, espresso, lungo of koffie met melk drinkt: elke koffieliefhebber kan met een Nespresso machine van een perfecte kop koffie genieten. En los daarvan zien al die innovatieve tijdloze designs er ook nog eens fantastisch uit. Word na jouw aankoop lid van de Nespresso Club en ontdek de vele voordelen! Als je thuis net zo’n lekkere espresso wilt maken als je in een espressobar haalt, hebben wij de Nespresso machines waarmee je dat moeiteloos doet. We hebben topmerken als DeLonghi, Magimix en Krups om uit te kiezen. De tientallen verschillende modellen hebben allemaal hun unieke punten, dus vergelijk ze gerust met elkaar. Vervolgens bestel je heel eenvoudig de Nespresso machine van jouw keuze.

Elke Nespresso machine heeft zijn voordelen

Bij vrijwel elke machine in ons assortiment kun je zelf de koffiesterkte en waterhoeveelheid instellen. Zo maak je binnen de kortste keren jouw ideale kopje espresso. Elke Nespresso machine heeft uiteraard zijn voordelen. Zo heeft de Magimix M130 U een verplaatsbare watertank. De technologie van de machine zorgt ervoor dat je het beste resultaat behaalt uit de smaken van de Nespresso capsules. Je bedient hem eenvoudig via touchtoetsen en hij onthoudt ook nog je voorkeursdosering. Om hem meteen te proberen krijg je er 16 Nespresso capsules bij. De Krups XN2501 U Pure Cream creëert op elk kopje een romige cremalaag en zorgt voor een onvergetelijke smaakervaring. Ook bij deze kleinste koffiemachine van Nespresso krijg je 16 Nespresso capsules als welkomstgeschenk. Naast deze twee varianten zijn er nog veel meer exemplaren. Zo vind je altijd jouw ideale Nespresso machine in ons assortiment!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.