• gratis bezorging vanaf 20.-
  • bezorgd op een dagdeel naar keuze
  • gratis retour
Jurken & rokken

Gezonder frituren met lucht: De Philips Airfryer is een friteuse die gebruik maakt van hete lucht. Naast frituurproducten kun je met de Airfryer ook verrukkelijke groente-, vlees-, vis- en fruitgerechten bereiden tot wel 90% minder vet met Philips Airfryer XXL*. Daarnaast is de Airfryer makkelijk schoon te maken en heb je geen last van nare vetluchtjes.

Ontdek hier de nieuwe Philips Airfryer XXL

Philips Airfryer

Wist je al dat er een nieuwe manier van frituren is? Dat is mede te danken aan de Philips Airfryer. Die maakt namelijk gebruikt van hete lucht om alles klaar te maken. Dat is een stuk gezonder, want je hoeft er maar één lepel olie in te doen om heerlijke friet, groente-, vlees-, vis- en fruitgerechten te maken. Zelfs allerlei soorten taarten kun je maken in de Philips Airfryer, dat is lekker makkelijk! Met de nadruk op lekker, want de producten die je in de Philips Airfryer bereidt, smaken heerlijk. Bekijk de verschillende varianten die wij voor je in ons assortiment hebben opgenomen en je vindt vanzelf het ideale model. Je kunt bij ons heel snel en eenvoudig bestellen. Bovendien kun je vertrouwen op de goede service en prijs/kwaliteitverhouding waar wehkamp om bekend staat!

Kies de Philips Airfryer die bij je past

Om je kennis te laten maken met de verschillende modellen, stellen we eerst de Philips HD9220/20 Airfryer aan je voor. Net als zijn soortgenoten maakt hij gebruik van Rapid Air-technologie om je frietjes en andere gerechten extra smakelijk te maken. Je profiteert van het feit dat er beduidend minder geurtjes vrijkomen tijdens het bereiden dan bij een gewone friteuse. Deze Airfryer heeft een inhoud van 2,2 liter. Stel de gewenste baktemperatuur en baktijd in en het apparaat kan aan het werk. Zijn grote broer is de Philips Avance Collection HD9240/90 Airfryer XL. Met zijn 3 liter inhoud is die naam terecht. Bovendien is dit model 30% sneller dan andere types en beschikt hij over een digitaal display. Geen wonder dat hij ‘best reviewed’ was door consumenten op kieskeurig.nl in december 2013...

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.