afslanken

Maaltijdvervangers

Wil je afslanken? Dan is het belangrijk dat je meer energie verbruikt dan dat je binnenkrijgt. Hierdoor kan het soms wel lastig zijn om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Ons aanbod die ...

84 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Dieetvoeding

Je hebt besloten dat het tijd is om die overtollige kilo's kwijt te raken. Ga jezelf niet uithongeren, want je komt dan echt voedingsstoffen tekort. Daarnaast werk je met een hongerdieet alleen maar het gevreesde jojo-effect in de hand. Dit betekent niets meer dan dat je vaak na je dieet net zo hard weer aankomt. Kies voor verantwoord afvallen en gebruik dieetvoeding. Eventueel in combinatie met afslanktabletten voor een blijvend resultaat.

Alle voedingsstoffen voor verantwoord afvallen

Dieetvoeding is erg handig om te gebruiken wanneer je wil afvallen. Je raakt op een verantwoorde manier gewicht kwijt, terwijl je toch de essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt. Hiermee voorkom je dat bij het afvallen je spiermassa vermindert. Juist die spieren zijn belangrijk bij de vetverbranding. Dieetvoeding is een compleet artikel met alle voedingsstoffen die je zo hard nodig hebt, zonder dat het hoog in de calorieën zit.

Een ruim aanbod

Dieetvoeding is er in verschillende vormen. Zo koop je kant-en-klare vloeibare maaltijden, maar je maakt ook eenvoudig je eigen shakes met proteïnepoeder. De shakes zijn in verschillende smaken verkrijgbaar, zoals banaan en chocolade. Hierdoor voorkom je al te eentonige dieetvoeding. Dieetvoeding koop je van de merken Weight Care en Modifast.

Dieetvoeding kopen bij wehkamp

Wil je dieetvoeding kopen? Dan ben je bij wehkamp aan het juiste adres. En wanneer je je vorderingen op het gebied van gewichtsverlies wil bijhouden, bestel je meteen een van de weegschalen mee. Hebben wij vandaag voor 23:59 uur je bestelling ontvangen, dan zorgen wij ervoor dat je deze de volgende dag ontvangt. Bij bestellingen met een waarde van meer dan 20.- brengen wij geen bestelkosten in rekening.