Flooors kliklaminaat Antiek Grenen, Verouderd Eiken
 • uitverkocht

  Flooorskliklaminaat Antiek Grenen

  40.0230.02je bespaart 10.-

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  Flooors kliklaminaat Antiek Grenen

  Het Flooors kliklaminaat in de Antiek grenen uitvoering heeft een zeer moderne uitstraling, lijkend op echt hout en is licht van kleur. Door de tweeijzigde v-groef kun je de planken gemakkelijk op elkaar aansluiten en komt het geheel zeer strak tegen elkaar aan te liggen.

  Woonstijl
  Het laminaat kun je als basis leggen voor meerdere woonstijlen, waaronder een industriele of scandinavische, maak het af door meubels en accessoires te plaatsen van natuurlijke materialen, zoals leer of hout in duidelijk sprekende kleuren. Het laminaat heeft een dikte van 6mm, je moet er dus rekening mee houden dat deze niet geluidsdempend is. Het is belangrijk om hiervoor een extra ondervloer aan te schaffen.

  Legadvies
  Als je besluit zelf het laminaat te gaan leggen is het aan te bevelen goed rekening te houden met de inhoud van een pak en het snijverlies wat je voor bochten en hoekjes zult hebben. Voor een gemiddelde woonkamer van 30M2 zul je ongeveer 11 pakken nodig hebben, rekening houden met 10% snijverlies komen hier nog 2 pakken bij. Het is aan te raden om het laminaat met een laminaatsnijder op formaat te krijgen, deze houdt namelijk rekening met de dikte van het hout en gaat zeer nauwkeurig te werk. Dit in tegenstelling tot de grovere zagen.

  Wat heb ik nodig?
  Voor het leggen van een laminaatvloer is het belangrijk dat je de volgende voorwerpen aanwezig hebt:
  - Voldoende laminaat voor de ruimte
  - Een geschikte ondervloer
  - Een laminaat-/vinylsnijder
  - Een starterskit laminaat
  Met bovenstaande voorwerpen ben je helemaal klaar om aan de slag te gaan en de perfecte laminaatvloer te leggen. Om de vloer helemaal af te maken, kun je voor de bijpassende plinten kiezen. De plinten in de combinatie hebben dezelfde structuur als het laminaat. Uiteraard kun je ook kiezen voor een plint in een andere kleur of met een ander patroon.

  Specificaties:
  - 8 stuks
  - Lengte: 138,3 cm
  - Breedte: 19,3 cm
  - Dikte: 0,7cm
  - m² per pak: 2,67 m²
  - Click systeem: snelle en makkelijke installatie
  - Hout structuur
  - Eenvoudig te reinigen
  lees meer

  Specificaties