Navigatie

GPS sporthorloges

Haal meer uit je sport met een GPS sporthorloge! Of je nu aan hardlopen, fietsen of zwemmen doet, met een GPS sporthorloge kun je nauwkeurig zien waar je hebt gesport én alles over de snelheid en afs ...

8 resultatensorteren op
aanbevolen

GPS sporthorloges

Houd je van hardlopen? Gebruik dan een GPS sporthorloge om het trainen leuker en intensiever te maken. Het is echt alsof je een trainingsbuddy met je mee hebt lopen. Je krijgt allerlei informatie over jezelf en de workout die je aan het doen bent en wordt met handige tools gemotiveerd om steeds iets beter te worden. Bekijk het assortiment met merken als TomTom, Polar en Garmin.

Waar kun je een GPS sporthorloge voor gebruiken?

Je kunt een GPS sporthorloge niet alleen voor het hardlopen gebruiken maar voor nog veel meer sporten. Denk hierbij aan fietsen, zwemmen of voor gebruik in de sportschool. Voor iedereen die van bewegen houdt zijn er wel functies die interessant zijn. Functies kunnen bijvoorbeeld waterdichtheid, routeverkenning, een doelensteller, een racemodus, intervaltraining en natuurlijk de GPS tracking zijn.

Activiteitentracker

Een activiteitentracker houdt in de basis bij hoeveel je nu eigenlijk beweegt op een dag. Dit doen GPS sporthorloges ook. De horloges houden bij hoe lang je effectief geslapen hebt, hoe hoog of laag je hartslag is, hoeveel stappen je zet per dag en hoeveel calorieën je verbrand hebt. Dit wordt uiteindelijk weergegeven in een app zodat je je progressie kunt bijhouden.

Hartslagmeter

Voor veel sporters is het monitoren van de hartslag essentieel voor het boeken van resultaten na aanleiding van trainen. De hartslag bepaald hoe intensief een training voor jou is, daarom hebben de meeste GPS sporthorloges ingebouwde hartslag trainingszones die gebaseerd zijn op jou eigen reguliere hartslag. Deze zones helpen om sneller resultaten te boeken.