Koptelefoons & oordopjes

Draadloze koptelefoons

Met draadloze hoofdtelefoons van merken als Sennheiser, Philips en Sony heb je geen last meer van kabels die in de weg zitten. Via infrarood, radiosignaal of bluetooth verbind je de draadloze hoofdtel ...

158 resultatensorteren op
aanbevolen

Draadloze koptelefoon

Wil je nooit meer last hebben van loshangende kabels die constant in de knoop raken of ergens achter kunnen blijven haken? Draadloze koptelefoons bieden de oplossing. Tegenwoordig is de kwaliteit van de geluidstreaming zo hoog dat je het verschil met een kabel bijna niet hoort. Binnen ons assortiment hebben we koptelefoons van merken als Sennheiser, JBL, Beats en B&O.

In-, on- of over-ear draadloze koptelefoons

Draadloze koptelefoons zijn in meerdere varianten te verkrijgen. Zo zijn in-ear koptelefoons oordopjes die je gemakkelijk indoet en meeneemt. On-ear koptelefoons hebben een kleine oorschelp en zijn ideaal voor mensen die steeds kleine afstanden afleggen. Over-ear koptelefoons bedekken het gehele oor en zijn zeer geschikt voor lange luistersessies.

Makkelijk bedienen

Op de meeste draadloze koptelefoons zitten op de oorschelp of op de afstandsbediening knoppen waarmee je snel en moeiteloos kunt navigeren op je aangesloten apparaat. Denk aan opties als doorspoelen of terugspoelen, vorige nummer en volgend nummer, volume harder en volume zachter en zelfs een spraakoptie waarmee je nummers kunt selecteren.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je draadloze koptelefoon voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze altijd binnen het retourtermijn gratis retourneren.