Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Elektronica

Draadloze speakers

Ben je op zoek naar een draadloze speaker? Voor in huis of onderweg? Met draadloze speakers van topmerken zoals Sonos en Bose geniet je overal in huis van muziek in HiFi-kwaliteit. Deze speakers kunnen verbonden worden via WiFi en zijn daarom ideaal om in je hele woning muziek af te kunnen spelen. Met bluetooth speakers kun je via bluetooth muziek afspelen vanaf je smartphone, waar je ook bent!

sorteren

136 resultaten

Draadloze speakers

Luister je graag naar muziek waar je ook bent? Met draadloze speakers kun je zowel binnen of buiten je favoriete nummers afspelen. Tegenwoordig is het handig als je alles op afstand kunt bedienen. Verbind daarom je smartphone, tablet of laptop met een draadloze speaker en je kunt meteen aan de slag.

Hi-Fi speakers

Heb je een tv waarvan het geluid wat extra’s kan gebruiken? Of wil je graag muziek in iedere kamer van je woning kunnen luisteren? Bekijk dan het assortiment draadloze speakers met merken als Sonos, Samsung en B&O. De muzieksystemen zijn gemakkelijk te bedienen door de speakers te verbinden met een smartphone, tv, tablet of laptop. Dit doe je door ze te koppelen via je thuisnetwerk. De meeste grote merken hebben hun eigen app waarmee je verbinding kunt maken met muziekdiensten als Spotify en Apple Music. Ook is het mogelijk om je muzieksysteem uit te breidden wanneer je maar wilt door nieuwe speakers binnen het netwerk toe te voegen. Let wel op dat de speakers van hetzelfde merk zijn anders werkt dit niet.

Bluetooth speakers

Is het lekker weer buiten? Neem dan je bluetooth speaker lekker mee naar het strand, het park of de achtertuin in. Zo kun je muziek luisteren waar je maar wilt. Stream je eigen liedjes gemakkelijk via je laptop, smartphone of tablet via bluetooth. Je kunt gebruik maken van muziekdiensten als Spotify, Apple Music en YouTube of je eigen muziekbibliotheek. Bekijk ook de eigenschappen van de bluetooth speakers. Sommige zijn bijvoorbeeld waterdicht of stootbestendig. Hebben je vrienden ook bluetooth speakers en zijn ze van hetzelfde merk? Dan is de kans aanwezig dat je ze aan elkaar kunt koppelen om zo nog meer geluid te kunnen creëren.