home

HEMA maakt het dagelijks leven leuker en makkelijker met producten die uitblinken in bijzondere eenvoud.

HEMA kinderkleding

HEMA kinderkledingBij HEMA snappen we dat de eerste indruk telt, ook voor je kind. Ja, dus nieuwe groep, nieuwe look. Maar die ‘nieuwe look’ is in de pauze alweer vies. Nou dan gaat je kind toch gewoon voor een tweede indruk! En komt dat goed uit want bij HEMA is er genoeg keuze voor al die nieuwe look’s en dat voor een echte HEMA prijs.

shop nu
HEMA Bamboo babykleding

HEMA Bamboe babykledingBamboe is een superzacht materiaal. En ideaal voor kleding voor je kleintje. Want naast zacht is bamboe warmteregulerend, hypoallergeen en antibacterieel. Zo houdt het je baby warm en langer fris. Fijn voor gevoelige huidjes, dus. En ook nog eens duurzaam.

shop nu
HEMA geschiedenis Content Block

Over HEMABij HEMA geloven we dat geluk in kleine dingen zit. Daarom maken wij producten die het gewone dagelijks leven net even leuker en makkelijker maken. En om zeker te weten dat we jou elke dag opnieuw verrassen, ontwerpen we al onze producten zelf in Amsterdam. Daarnaast houden we bij alles wat we doen rekening met de wereld om ons heen. We produceren al onze producten steeds eerlijker, duurzamer en gezonder. En om de kwaliteit van onze producten te garanderen, testen we al onze producten ook zelf en dat voor een HEMA prijs. echt HEMA