overzicht
Bestron DUE4007 chocoladefontein

  BestronDUE4007 chocoladefontein

  52.95
  14 reviews
  vandaag besteld, dinsdag in huis

  Bestron DUE4007 chocoladefontein

  Deze Bestron DUE4007 chocoladefontein is geschikt voor tal van overheerlijke chocoladefondues en heeft de optimale temperatuur voor vloeiende, maar niet verbrande chocolade. De fontein is een fantastische uitvinding voor mensen, die oprecht van chocolade houden en zichzelf - en anderen! - zo nu en dan een niet te versmaden extraatje gunnen. Met 2 jaar garantie.

  Met o.a.:
  - elektronische temperatuurcontrole voor een ideale en constante temperatuur van 48ºC tot 52ºC
  - RVS opvangschaal (1.5 liter) met verwarmingselement voor snel en gelijkmatig opwarmen
  - hoogwaardige behuizing in zilverkleurig met 3 bedieningsknoppen/lampjes
  - kunststof fonteinbuis en fonteinspiraal (demonteerbaar en vaatwasserbestendig)
  - inclusief 6 fonduevorken, een set van 4 bonbonvormpjes en reinigingsset
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.4(14 reviews)
  Meest recent

  mevr janssen vankan

  de chocoladefontein is een goede aankoop want de kleinkinderen vinden het lekker is ook leuk voor een kinderfeestje

  1 persoon vond dit nuttig

  Super gezellige Chocoladefontein

  Garantie voor een gezellige avond met de kinderen!

  Leuk ding

  We hebben hem nu al 2 keer gebruikt. Was allebei de keren een groot succes. Heb de goedkoopste repen chocolade gebruikt en iets verdunt met wat zonnebloemlolie. Je proeft er niks van en hij stroomt heel mooi. We gaan hem zeker meer gebruiken. Iets minder is de schoonmaak van het apparaat. Moet op de hand en is nogal een werk. Ga hem ook eens proberen met satésaus bij de rijsttafel.

  Chocoladefontein

  We hebben hem uitgeprobeerd, alleen in een review stond 1 kilo chocolade, maar dat is echt te weinig; het is dan niet meer echt een fontein. Het is lekker met fruit, koekjes, net wat je lekker vind. Schoonmaken gaat ook gemakkelijk met de begeleverde borstels. Kortom: een aanrader! Hij gaat met ons mee op kamp, wat zullen de kinderen ervan genieten!

  Geweldige uitvinding

  Ik heb bij Jamin 7 repen Belgische chocolade a 200 gram per stuk. We hebben de repen in kleine stukjes gehakt want anders duurt het te lang voor het smelt. Ik heb de chocolade in het apparaat laten smelten zodat ik zeker wist dat het smelten goed zou gaan, aangezien het nogal zonde van je chocolade zou zijn als je het in een pannetje of in de magnetron verbrand. Bij de 1400 gram chocolade heb ik 250 ml zonnebloem olie gedaan zodat de fontein mooi vloeiend stroomt, je proeft niets van de olie en als je de chocolade ook gebruikt om in de vormpjes te doen, dan krijg je een soort van praline chocolaatjes mmmm echt lekker. Wij vrouwen gaan hem zeker vaker gebruiken Ps, je kan trouwens alle repen chocolade gebruiken je hoeft echt niet die dure smelt chocolade te nemen

  1 persoon vond dit nuttig

  grappig maar nee ;-)

  Leuk ding, grappig voor feestjes. Maar er moet wel een hooooop chocola in wil je een beetje fontein hebben. Leuk voor 1x per jaar misschien ... en dan het afwassen nog. Wij hebben 'm meteen weer weggegeven.

  zeer goed

  Mijn zoon heeft de chocolade fontein meen aar school genomen als traktatie, de fontein in het midden op een groot dienblad en daar om heen aarbeien druiven kiwi spekjes en koekjes het was een enorm feest de fontein werkt goed en de pomp is krachtig genoeg

  Wat een super ding!!

  Ben helemaal verliefd op deze fontein. Was een groot succes met oud en nieuw op het laatst gingen zelfs de oliebollen erin. Een feest voor groot en klein, van het overgebleven chocola kan je weer bonbons maken met de meegeleverde vormpjes. Makkelijk schoon te maken, het moet wel nog vloeibaar zijn.

  chocladefontein

  handig primaaperaad aan te beveelen. voor jong en oud

  erg lekker

  Ik had de fontein gekocht voor mijn verjaardag en het was zeer geslaagd!!! erg lekker!!! in het boekje word aan gegeven hoeveel zonnebloem olie je moet gebruiken alleen raad ik iedereen aan om zelf een beetje te kijken hoeveel je nodig vind!!! 1 ding de bonbon vormpjes zijn niet vaatwas bestendigd dus was deze op de hand!!! voor de rest een heerlijk makkelijk apparaat

  toegevoegd aan winkelmand